Περογαμβράκης: “Ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα που θα παραμείνει στην κατηγορία”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σημαντικό χαρακτήρισε το βαθμό που πήρε ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό ο Αλέξης Περογαμβράκης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, συμπληρώνοντας πως στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ θα έχει καλύτερη απόδοση. 

Ο 24χρονος επιθετικός ακόμη εξέφρασε την πεποίθησή ότι ο ΟΦΗ είναι μία μεγάλη ομάδα που θα παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης μιλώντας στον ΝοvaΣΠΟΡ fm:

Για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό:
«Πέτυχα ένα όμορφο γκολ, είδα την κίνηση του Παπάζογλου έκανα την κεφαλιά και μπήκε το γκολ. Δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση όπως και στους τελευταίους αγώνες. Για αυτό και αυτός ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Ελπίζω στη συνέχεια να είμαστε καλύτεροι»

Για τον ΟΦΗ:
«Είμαστε μία καινούρια ομάδα. Ακόμη, ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία μας και όπως όλες οι ομάδες στην Ελλάδα έχουμε προβλήματα. Εμείς δουλεύουμε και ακούμε τον προπονητή μας. Στόχος μας είναι η παραμονή μας στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο:
«Έχουμε ένα δύσκολο ματς την επόμενη αγωνιστική. Στόχος μας να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πιστεύω ότι δεν θα κινδυνεύσουμε. Ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα που θα παραμείνει στην κατηγορία».

Για τη διαφορά μεταξύ τρίτης και πρώτης κατηγορίας:
«Η τρίτη κατηγορία, όπου αγωνιζόμουν με τον Ρούβα, έχει πολλές διαφορές από την πρώτη. Μαθαίνω πολλά πράγματα στην προπόνηση και κάθε μέρα γίνομαι όλο και καλύτερος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook