Βέρα: “Η καρδιά μου είναι στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής
Ο Χάιμε Βέρα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό “Κρήτη TV” και δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος του ΟΦΗ λέγοντας ότι… “η καρδιά του πήγε να σπάσει” όταν μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο του “Γεντί Κουλέ”.
«Πραγματικά δεν περίμενα ότι ο κόσμος με αγαπάει τόσο πολύ. Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που ήμουν εδώ. Με πήρε ο πρόεδρος ο κ. Πουλινάκης και μου ζήτησε να έρθω για τον κόσμο και δέχθηκα με μεγάλη χαρά. Ήμουν στην Ελβετία, που είναι μόλις τέσσερις ώρες, όμως μετά το φιλικό με τη Σερβία άλλαξαν τα δεδομένα στην Εθνική Χιλής, από όπου έφυγα μαζί με τον Μπόργκι και έτσι ήρθα τώρα», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα και πάλι στο Ηράκλειο. Η καρδιά μου ανήκει εδώ και στον ΟΦΗ. Για να πω καλύτερα, η μισή εδώ και η μισή στη Χιλή. Έχω πάρα πολλούς φίλους, ενώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλο τον κόσμο».
Για την παρουσία του στο «Γεντί Κουλέ» στον αγώνα της περασμένης Κυριακής επισήμανε: «Ένιωσα πολύ όμορφα που βρέθηκα και πάλι στο Γεντί Κουλέ. Η καρδιά μου… πήγαινε πιο γρήγορα. Ένιωσα την αγάπη του κόσμου. Στεναχωρήθηκα βέβαια, που δεν μπόρεσε να κερδίσει ο ΟΦΗ. Είναι δύσκολο να μιλήσω για τον αγώνα, γιατί ο ΟΦΗ έχει ένα εξαιρετικό προπονητή και δε θα ήταν σωστό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook