«Πάνω από όλα ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

H δικαστική νίκη του ΟΦΗ με την οποία η ομάδα παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου έχει ως αποτέλεσμα και την “απάντηση” του Ανέστη Αγρίτη που περιμένει τις οριστικές εξελίξεις.

ο 30χρονος επιθετικός και πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ τα 2 τελευταία χρόνια δεν κρύβει την αγάπη του για την ομάδα αλλά και το γεγονός ότι έχει δεθεί μαζί της αλλά και με τους φιλάθλους της, γεγονός που του έχει επιτρέψει να κάνει τα δύο πιο παραγωγικά χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του. Άλλωστε, οι προθέσεις του Ανέστη Αγρίτη και η αγάπη του για τον ΟΦΗ έχει φανεί και από το γεγονός ότι ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα με την συμπεριφορά του ενώ ανέκαθεν ήταν από εκείνους που πάντα έβαζαν την ομάδα πάνω από τους εαυτούς τους.

Τις τελευταίες εβδομάδες μπήκε σε σκέψεις, σχετικά με το μέλλον του. Το γεγονός ότι έληγε το συμβόλαιο του στις 30 Ιουνίου σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα που επικρατεί για την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται ο ΟΦΗ τον είχαν κάνει να σκέφτεται αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος έπειτα από δύο χρόνια παραμονής στο Ηράκλειο και την Κρήτη.

Ωστόσο, η δικαστική νίκη του ΟΦΗ στο Εφετείο Αθηνών πλέον τον έχει κάνει να σκέφτεται διαφορετικά. Για αυτόν τον λόγο έχει και στο “περίμενε” τον Παναιτωλικό που αυτήν την στιγμή δείχνει να είναι η ομάδα που τον θέλει περισσότερο από κάθε άλλη. Ο ίδιος θέλει να παραμείνει στο Ηράκλειο, αρκεί ο ΟΦΗ να αγωνίζεται του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ. Αυτό είναι το σημείο – κλειδί και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη του αλλά και το δέσιμο του με τον ΟΦΗ και τον κόσμο του…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook