“Δικαιούμασταν τουλάχιστον την ισοπαλία”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά την ήττα, ο Νίκος Αναστόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του. “Είμαστε μέσα στον στόχο μας και προχωράμε” είπε χαρακτηριστικά.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε αρχικά στην συνέντευξη τύπου ότι “δικαιούμασταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, έπρεπε να βγει άουτ η μπάλα και ο Ατρόμητος πέτυχε το γκολ. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπάρχουν φάσεις από τον Ατρόμητο εν αντιθέσει με εμάς που είχαμε ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Εμείς διατηρούμε την καλή εμφάνιση, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα. Είμαστε μέσα στον στόχο μας και προχωράμε. Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια, είχαμε τρομερή διάθεση. Ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες και ο Ατρόμητος τα γκολ”.

Ενώ για την αντίδραση των παικτών του, ο Αναστόπουλος πρόσθεσε λέγοντας ότι “ήταν πολύ εκνευρισμένα τα παιδιά γιατί ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει ήθος. Περίμενα ότι η μπάλα θα έβγαινε άουτ. Ο Κουτσιανικούλης δεν έχει δώσει ποτέ δείγματα ότι κάνει θέατρο ή πέφτει μόνος του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook