Τουλάχιστον βγάζει παίκτες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα στο τελευτάιο 40ημερο της φωτιάς και της απογοήτευσης, υπάρχουν και κάποια θετικά στοιχεία που δεν είναι άλλα από την παρουσία δύο νέων ποδοσφαιριστών που βγήκαν στο παλκοσένικο.

Μοχάμεντ Σαρ και Αλέξης Περογαμβράκης μπήκαν στην 11αδα του ΟΦΗ και δικαίωσαν όχι μόνο το Νίκο Αναστόπουλο αλλά τον κόσμο που περίμενε να τους δει να αγωνίζονται.

Σε ένα χρονικό διάστημα όπου ο ΟΦΗ (συνολικά) απογοήτευσε με την εικόνα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τουλάχιστον βρέθηκε η ευκαιρία να αναδειχθούν σε πρωταγωνιστές δύο ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με την μέχρι τώρα παρουσία τους.

Οι Σαρ και Περογαμβράκης βγήκαν έξω, συστήθηκαν στο ευρύ κοινό και με τις εμφανίσεις τους έδωσαν την δυνατότητα στον Αναστόπουλο να έχει στο μυαλό του ακόμα δύο ποδοσφαιριστές.

Ο «Πέρο» έβγαλε «ασπρόπροσωπο» τον Αναστόπουλο, τόσο κόντρα στον Πανθρακικό όσο και κόντρα στον Ατρόμητο. Πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ και αν ο ΟΦΗ δεν αυτοκτονούσε θα είχε το δικαίωμα να λέει ότι χάρισε στην ομάδα του δύο βαθμούς. Έναν στο «Γεντί Κουλέ» και έναν απέναντι στον Ατρόμητο.

Στο Περιστέρι δεν είναι μόνο το πανέμορφο γκολ που πετυχαίνει (εξίσου όμορφη και η πάσα του Λαμπρόπουλου) αλλά η εν γένει παρουσία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν σχεδόν μέσα σε όλες τις φάσεις που δημιούργησε ο ΟΦΗ και η παρουσία του Παπάζογλου εκτός περιοχής του Ιτάνζ τον βοήθησε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους και να γίνει απειλητικός.

Η παρουσία του 24χρονου επιθετικού του ΟΦΗ δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας για την συνέχεια όπως το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τον Μοχάμεντ Σαρ. Ο Σενεγαλέζος ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και στο Περιστέρι ήταν ακόμα καλύτερος. Είναι φανερό βέβαια ότι έχει δυνάμεις για 80 λεπτά (όπως και ο ίδιος έχει πει) ωστόσο η παρουσία του είναι αρκετά καλή και σίγουρα βοηθάει αρκετά στα μετόπισθεν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook