Τετ α τετ Αναστόπουλου με Βάντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τον Βραζιλιάνο αμυντικό αναμένεται να συναντηθεί ο τεχνικός του ΟΦΗ προκειμένου να διευθετηθεί το δικό του θέμα και να διατηρηθούν οι ισορροπίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στον ΟΦΗ, επίσημα, δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα για την προσφυγή του Βάντο όμως ο ίδιος ο 26χρονος αριστερός μπακ το παραδέχτηκε μιλώντας με συμπαίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης. 

Ο Βάντο δεν μίλησαν για το συγκεκριμένο ζήτημα την Τρίτη ωστόσο όπως έλεγε ο τεχνικός του ΟΦΗ στους συνεργάτες του, θέλει να έχει μια κατ’ ιδίαν επαφή με τον Βραζιλιάνο προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για τους λόγους που προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου.

Ειδικά, από την στιγμή που υπάρχουν και άλλοι συμπαίκτες του στον ΟΦΗ που κάνουν υπομονή ενώ γνωρίζει και ο ίδιος ότι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται φέτος στον ΟΦΗ παίρνουν χρήματα κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου.

Άλλωστε, ο Αναστόπουλος (και το γνωρίζουν όλοι αυτό) έχει σταθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών πάρα πολύ σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι, κυρίως τα προηγούμενα χρόνια όπου υπήρχε μεγάλο πρόβλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook