Στο αρχείο οι υποθέσεις των Νατσούρα και Τάντιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δύο μέτωπα κλείνουν στον ΟΦΗ, ένα νέο δημιουργείται αλλά τουλάχιστον στην ομάδα κατορθώνουν να μπαλώνουν τρύπες του παρελθόντος καθώς μπήκαν στο αρχείο οι υποθέσεις του Νατσούρα και του Τάντιτς.

Στους δύο πρώην ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ υπήρχε μια οφειλή συνολικά ύψους18 χιλ.ευρώ και τα χρήματα καταβλήθηκαν στους λογαριασμούς τους πριν από μια εβδομάδα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στον Σέρβο ποδοσφαιριστή δόθηκαν οι τελευταίες 12.000 ευρώ που αφορούσαν το συμβόλαιο που είχε υπογράψει από τον Γενάρη μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

Παράλληλα, στο αρχείο μπήκε και η υπόθεση του Αντώνη Νατσούρα καθώς σε εκείνον υπήρχε μια οφειλή από το καλοκαίρι του 2010. Τελικά, του καταβλήθηκαν 6.000 ευρώ και μπήκε ένα τέλος σε δύο υποθέσεις που ταλαιπωρούσαν τον ΟΦΗ εδώ και χρόνια.

Βέβαια, η πραγματικότητα είναι ότι στον ΟΦΗ δεν ησυχάζουν ούτε… λεπτό μιας και δύο υποθέσεις κλείνουν και ανοίγει μια καινούργια όπως η χθεσινή του Βάντο. Παρ’ όλα αυτά στον ΟΦΗ υπογραμμίζουν ότι το σημαντικό είναι να μπει ένα τέλος στις υποθέσεις προηγούμενων χρόνων ώστε να μην διαιωνίζονται προβλήματα όπως του Μπαρκαουάν και άλλων πολλών που πέρασαν από την ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook