“Δεν υπάρχει μανδύας αυτοδιοίκητου που εκεί δεν τηρούνται οι νόμοι”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ντίνος Μανταδάκης μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 τονίζοντας πως ο ΟΦΗ εδώ που έχει φτάσει θα κάνει αγώνα μέχρι εσχάτων, ενώ τόνισε πως ο κ. Πιλάβιος δεν μπορεί να κρύβεται κάτω από τον μανδία του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου και να συντηρεί την ανομία.

 

Αναλυτικά όσα είπε

Για το τι σκέφτονται στον ΟΦΗ μετά τον εκβιασμό της ΕΠΟ…

Εδώ που έχουμε φτάσει θα κάνουμε αγώνα μέχρι εσχάτων. Η θα επικρατήσει η νομιμότητα και το δίκιο ή κάποιοι που έχουν σκοπό να διαλύσουν τον ΟΦΗ. Αν η πολιτεία θέλει να δεχθεί τέτοιο καθεστώς ανομίας από την ΕΠΟ τότε είμαστε όλοι καταδικασμένοι. Αν του αφαιρεθεί του ΟΦΗ το δικαίωμα να δικαστεί από τον φυσικό του δικαστή τότε τι να πω.

Για το αν η ΕΠΟ έχει δυνατότητα να επιβάλει κυρώσεις στον ΟΦΗ

Αυτή τη στιγμή στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ υπάρχει διάταξη στον ΚΑΠ που λέει ότι δεν μπορεί να πιβληθούν κυρώσεις. Απ’όσο γνωρίζω βέβαια κάποια πράγματα δεν είναι εναρμονισμένα με τον νομό. Ο κανονισμός αδειοδοτησης δεν έχει σχέση με τις αθλητικές διαφορές στον ΚΑΠ. Εμείς καλέσαμε την ΕΠΟ να μας ξαναδικάσει και μας έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια. Με την πράξη τους αυτή μας στέλνουν στο εφετείο. Τα θέματα που είναι αδειοδοτησης σε τελευταίο βαθμό λύνονται στο εφετείο. Βγαίνουν κάποια παπαγαλάκια και λένε  ότι Ο ΟΦΗ υπέγραψε κάποια διαιτητική ρήτρα. Αυτή η ρήτρα λέει όμως ότι η διαδικασία πρέπει να είναι αδιάβλητη και ανόθευτη. Το είδατε εσείς αυτό. Μας δίκασε έμμισθος συνεργάτης με ΕΠΟ, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τρεις ΠΑΕ. Την  Αγία Παρασκευή, την Κόρινθο Και τον ΠΑΟ Ρουφ. Την ρήτρα την καταργεί μόνοι της η ΕΠΟ. Εμείς πάμε εκεί που λέει ο νόμος για να μας δικάσουν νόμιμοι δικαστές . Δεν μας δικάσανε οι σωστοί δικαστές .Δεν έχουμε άλλη οδό και ζητάμε να μας δικάσουν οι νόμιμοι δικαστές. Δεν έχει κάποιος, όπως κάθε Έλληνας πολίτης τι δικαίωμα να προστατευθεί; Έχουμε νομικά όπλα πολλά. Ότι απόφαση πάρει η ΕΠΟ κατά του ΟΦΗ δεν θα είναι σύννομη .

Για το αν η ΟΥΕΦΑ μπορεί να επιβάλει κυρώσεις στον ΟΦΗ…

Η ΟΥΕΦΑ για να πάρει με απόφαση να αποβάλει τον οφη έχω την αισθηση πως πρέπε να εισχωρήσει στο βάθος της υπόθεσης και αν το κάνει ο ΟΦΗ δεν θα έχει πρόβλημα. Δεν νομίζω κάποιος που δεν εκβαθύνει σε μια υπόθεση να τιμωρεί μια ομάδα.Ως αντιπρόεδρος γνωρίζω τις νομικές παραμέτρους. Θα πάρουμε τις αποφάσεις μας ομόφωνα. Δεν δεχόμαστε ψευτοτσαμπουκάδες. Δεν περνάνε αυτά. Ας δούμε τα ενδεχόμενα και τι μπορεί  να συμβεί. Υπάρχει ένα μεγάλο κύκλωμα που λέιε πράγματα που δεν είναι έτσι. Θέλω να πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα είναι νόμιμος. Δεν υπάρχει μανδύας αυτοδιοίκητου που εκεί δεν τηρούνται οι νόμοι. Δεν γίνονται μπαράζ χωρίς την συμμετοχή του ΟΦΗ μέχρι της 7 ΙΟΥΛΙΟΥ. Τέλος

Για το τι περιμένει ο ΟΦΗ στις 7 Ιουλίου…

να δικαστεί η αίτηση αναστολής μας και να θεωρηθεί η πρώτη απόφαση άκυρη. Δεν μπορώ να προβλέπω τι θα γίνει υπάρχει περίπτωση να δικάσει και το εφετείο. Δεν είναι σκεπτικό αυτό τον δύο που ψήφισαν κατά του ΟΦΗ.

Για τα περί πλαστών εγγράφων που κατηγορούν κάποιοι τον ΟΦΗ…

Σαν δικηγόρος αυτή τη στιγμή σας λέω πως η ΔΟΥ και το ΙΚΑ έχουν διαβεβαιώσει πως όλα είναι καθαρά. Εγώ δεν θα ήμουν μέλος αν χρωστούσε η ΠΑΕ σε ΙΚΑ και εφορία γιατί θα είχα ποινική ευθύνη. Έχουν ληφθεί αυτά τα έγγραφα και οποιος τα αμφισβητεί διαπράττει δυσφήμηση και θα του επιβληθούν μηνύσεις. Είναι ο δρόμος της δικαιοσύνης και θα το κάνω και αυτοτελώς. Κυκλοφορούν και αλλού φήμες αλλά δεν έχουμε ακούσει το όνομα κάποιον ομάδων. Ελπίζω ό εισαγγελέα να κάνει την δουλειά του σωστά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook