“Που είναι ο κόσμος μπαμπά;”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πάνω που στις έξι πρώτες αγωνιστικές, ο ΟΦΗ βρισκόταν σταθερά στην 6η θέση της Σούπερ Λιγκ με τα περισσότερα εισιτήρια, ήρθαν οι άδειες εξέδρες στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια για να κατρακυλήσει στις τελευταίες θέσεις της Σούπερ Λιγκ.

Σε 8 παιχνίδια, ο ΟΦΗ έχει “κόψει” 16.275 εισιτήρια (μ.ο. 2.034) – αριθμοί που τον φέρνουν 9ο στις 16 ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Οι άδειες εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” προβληματίζουν τόσο την ίδια την ομάδα όσο και τους οργανωμένους φιλάθλους της που ψάχνουν απάντηση στην ερώτηση “που πήγε ο κόσμος;”

Ο ΟΦΗ έφτασε στο σημείο να έχει κόψει λιγότερα εισιτήρια από ομάδες όπως η Βέροια και ο Πλατανιάς ενώ βρίσκεται πάνω από άλλες όπως ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ Γιάννενα και ο Πλατανιάς. Ωστόσο, ασφαλώς και η δυναμική του δεν είναι για να συνδέεται με αυτούς τους αριθμούς που τον συνοδεύουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε σχέση με την περσινή περίοδο, ο ΟΦΗ έχει πτώση της τάξης του 33% που είναι και από τις μεγαλύτερες στην Σούπερ Λιγκ ωστόσο δεν χρειαζόταν να γίνει γνωστό το νούμερο για να καταλάβουμε ότι η ατμόσφαιρα στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” δεν έχει καμία σχέση με αυτές των προηγούμενων χρόνων…

πηγή – στοιχεία: superleaguegreece.net – sport-fm.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook