MVP ο Βερόν!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule δίνει πάσα σε εσάς που είστε σε θέση πλέον να ψηφίζετε σε κάθε παιχνίδι τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ. Η αρχή έγινε κόντρα στον Αστέρα και η… κάλπη έδειξε: Ρικάρντο Ματίας Βερόν.

Η αρχή έγινε χθες: Μέσα από την σελίδα του Gentikoule στο Facebook θα μπορείτε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία για τον MVP του ΟΦΗ σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Στην πρώτη ψηφοφορία για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, η ανταπόκριση σας ήταν μεγάλη και αυτό το γεγονός μας έδωσε την αφορμή να ξεκινήσει αυτή ψηφοφορία.

Πρώτος νικητής μέσα από την δική σας συμμετοχή ήταν ο Ρικάρντο Ματίας Βερόν. Ο Αργεντινός συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ως αποτέλεσμα της ηγετικής εμφάνισης που πραγματοποίησε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. 

Δεύτερος ήταν ο Θανάσης Παπάζογλου που με ένα γκολ και μια ασίστ οδήγησε τον ΟΦΗ στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και σίγουρα ο 24χρονος επιθετικός μπορεί να αισθάνεται λίγο… αδικημένος αν και η αλήθεια είναι ότι το Σάββατο δεν υστέρησε κανένας ποδοσφαιριστής.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Στέφανος Γουναρίδης που με τις επεμβάσεις του στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης διατήρησε το μηδέν στην άμυνα με τις εκπληκτικές επεμβάσεις του ενώ τέταρτος ήταν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook