Και η ονοματολογία καλά κρατεί για τον ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ίδια ώρα που στον ΟΦΗ δεν έχουν ασχοληθεί, επίσημα ακόμα, με τις μεταγραφές το ένα όνομα μετά το άλλο εμπλέκονται με τον σύλλογο. Από τον Ολυμπιακό μέχρι και τον… ΠΑΟΚ τα σενάρια ενίσχυσης του ΟΦΗ.

Τα ονόματα τεσσάρων ποδοσφαιριστών εμπλέκονται με τον σύλλογο ωστόσο είναι προφανές ότι δεν ισχύουν μιας και πρόκειται είτε για ποδοσφαιριστές που ο ΟΦΗ δεν έχει ανάγκη να αποκτήσει, είτε για ποδοσφαιριστές που απλά αγωνίζονται σε θέσεις όπου η ομάδα διαθέτει ήδη λύσεις.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ανέφεραν ότι ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για την απόκτηση – ως δανεικούς – των Αποστολόπουλου και Γιάννου από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, υπενθυμίζουμε ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι είχαν τονίσει την επιθυμία τους να αποκτήσουν μόνο ελεύθερους ποδοσφαιριστές και όχι δανεικούς. Συν τοις άλλοις, πρόκειται για λύσεις «δευτεροτρίτες» και όχι πρώτης γραμμής που είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα.

Πέραν των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για την απόκτηση των Ζαραδούκα και Τάτου ως δανεικούς από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο και εδώ δεν φαίνεται να υπάρχει… μεγάλη δόση αλήθειας μια και για τον Ζαραδούκα υπάρχουν ήδη οι Μονιάκης, Ιωαννίδης ενώ για τον Τάτο οι Βερόν και Λαμπρόπουλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook