Μπούρμπος:”Yπάρχουν σκοπιμότητες για να μην ανεβεί ο ΟΦΗ στην Α΄Εθνική”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για το πώς βιώνουν οι παίκτες το θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την αδειοδότηση, για το αν ο ΟΦΗ πιστεύει ότι έχει αδικηθεί στη συγκεκριμένη υπόθεση αλλά και για το μέλλον του στην oμάδα μίλησε ο Χρήστος Μπούρμπος.

Ο παίκτης του ΟΦΗ σε συνέντευξη του στο novasports.gr έκανε λόγο για σκοπιμότητες στην μη αδειοδότηση του ΟΦΗ εξέφρασε την πρόθεση του να παραμείνει στην ομάδα καθώς έχει δεθεί με αυτή, ωστόσο άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Μπούρμπος:

Για το πώς βιώνουν οι παίκτες το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την αδειοδότηση και το δικαστικό αγώνα που δίνει ο ΟΦΗ για να μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ:
“Σίγουρα για μας τους ποδοσφαιριστές και του ΟΦΗ και των υπολοίπων ομάδων θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Κάθε μέρα κάνουμε προπονήσεις και προσπαθούμε να βρούμε κουράγιο να συνεχίσουμε. Όσον αφορά την αδειοδότηση η ομάδα μας έχει δίκιο και αυτό ελπίζουμε  να φανεί στο τέλος και να δικαιωθούμε, γιατί μια ομάδα σαν  τον ΟΦΗ πρέπει να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα ανεξάρτητα από αυτά που ακούγονται ότι χρωστάει σε ποδοσφαιριστές.  Δεν ισχύει κάτι επειδή βιώνω το σύλλογο ενάμιση χρόνο, θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες και πιο καλά οργανωμένες ομάδες στο ποδόσφαιρο.”

Αν ο ΟΦΗ έχει αδικηθεί στο θέμα της αδιεοδότησης:
“Θεωρώ ότι έχει αδικηθεί και ότι υπάρχουν σκοπιμότητες για να μην ανεβεί ο ΟΦΗ στην Α΄Εθνική και αυτό φάνηκε και στο πολιτικό δικαστήριο, που κερδίσαμε τα ασφαλιστικά μέτρα. Νομίζω ότι η διοίκηση του ΟΦΗ  πρέπει να συνεχίσει αυτό που κάνει και στο τέλος πιστεύω ότι θα δικαιωθεί.”

Για το αν έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Κρητικής ΠΑΕ προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι:
“Δεν υπάρχει κάποια επαφή με τη διοίκηση ακόμα. Περιμένουμε και εμείς τις εξελίξεις από το θέμα της αδειοδότησης. Εγώ προσωπικά θέλω να μείνω στην ομάδα γιατί έχω δεθεί αρκετά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές όμως θέλουν κάτι παραπάνω στην καριέρα τους, να ανέβουν ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά και για αυτό αν βρεθεί κάτι ανώτερο από τον ΟΦΗ είμαι ανοικτός να το συζητήσω.”

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook