Αλλαγές στη νομική υπηρεσία του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τον δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου θα συνεργάζεται πλέον από εδώ και στο εξής ο ΟΦΗ καθώς ένας από τους μεγαλύτερους αφανείς εργάτες του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, ο Μανώλης Φωτάκης δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Τι δήλωσε στο Gentikoule ο Μανώλης Φωτάκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μανώλης Φωτάκης είχε εκφράσει την επιθυμία να σταματήσει να ασχολείται με τις υποθέσεις του ΟΦΗ καθώς κάτι τέτοιο δεν του το επέτρεπαν οι μεγάλες επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Το Gentikoule επικοινώνησε το απόγευμα με τον κύριο Φωτάκη που δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση καθώς βρισκόταν σε σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού. Απλά, αρκέστηκε να μας πει ότι ενημέρωσε τον κύριο Πουλινάκη ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται με τις υποθέσεις του ΟΦΗ καθώς ο χρόνος του είναι ιδιαίτερα περιορισμένος.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μανώλης Φωτάκης αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΟΦΗ καθώς έδωσε μεγάλες δικαστικές μάχες τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα όσα έγιναν το καλοκαίρι του 2011 όπου μαζί με τους Χρήστο Μιχαλόπουλο και Ντίνο Μανταδάκη έβγαλαν νικητή τον σύλλογο. Προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στον ΟΦΗ και ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή.

Εκείνος που αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο της υπερασπιστικής γραμμής του ΟΦΗ είναι ο έγκριτος νομικός Χάρης Γρηγορίου. Ο κύριος Γρηγορίου έχει διατελέσει μεταξύ άλλων και νομικός σύμβουλος και της ΑΕΚ ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και σε άλλες ΠΑΕ όπως ο Ηρακλής.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook