Σενάρια για Μάντζιο αλλά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σενάρια που εμπλέκουν τον ΟΦΗ με τον 29χρονο επιθετικό είδαν το φως της δημοσιότητας το πρωί της Τετάρτης ωστόσο επί… της ουσίας διαψεύδονται λόγω Παπάζογλου.

Επί της ουσίας δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζιου μιας και στο ρόστερ υπάρχει ο Θανάσης Παπάζογλου που αποτελεί και την μεγαλύτερη επένδυση για τον σύλλογο ενώ άπαντες πιστεύουν πολύ στην αξία του 24χρονου επιθετικού. Και η πραγματικότητα είναι ότι από αγωνιστικής πλευράς η 11αδα δεν… βγαίνει έχοντας στο ρόστερ μαζί και Παπάζογλου και Μάντζιο. 

Η αλήθεια είναι ότι στον ΟΦΗ ψάχνονται για έναν επιθετικό όμως οι πηγές από την ομάδα λένε ότι στόχος είναι να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα δώσει ανάσες στον Θανάση Παπάζογλου και όχι… για να διεκδικήσει φανέλα βασικού.

Άλλωστε, από το περασμένο καλοκαίρι όταν ΟΦΗ και Παπάζογλου ήταν σε συζητήσεις για την μετακίνηση του στο Ηράκλειο το βασικό ατού της ομάδας ήταν ο χρόνος συμμετοχής και η φανέλα βασικού που θα έπαιρνε. Και ήδη ο υψηλόσωμος φορ έχει δικαιώσει Μαχλά και Αναστόπουλο καθώς έχει πετύχει 4 γκολ ενώ με την απόδοση του αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς – σε απόδοση – ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Η μόνη περίπτωση που θα μπορούσε ο Βαγγέλης Μάντζιος να απασχολήσει μεταγραφικά τον ΟΦΗ θα ήταν η απόφαση του Νίκου Αναστόπουλου να αλλάξει τα πλάνα του και τον αγωνιστικό σχεδιασμό ώστε να βρει τρόπο να “χωρέσει” στο αρχικό σχήμα, τόσο τον 29χρονο φορ όσο και τον Θανάση Παπάζογλου.

Αλλά και πάλι, κάτι τέτοιο φαίνεται πολύ δύσκολο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook