Τι λένε στην Θεσσαλονίκη για Αποστολόπουλο, Γιάννου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα ονόματα των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ήρθαν στην επιφάνεια όμως το ενδεχόμενο δανεισμού τους δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Τόσο από την Θεσσαλονίκη όσο και από τον ΟΦΗ.

Μπορεί ΟΦΗ και ΠΑΟΚ να έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και το Ηράκλειο να φαντάζει ένας καλός προορισμός για τους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» όμως στην παρούσα φάση δεν φαίνεται ότι θα γίνει κάποιο τέτοιο δρομολόγιο.

Τι εννοούμε; Γράψαμε και χθες ότι τις τελευταίες ημέρες ακούγονται συνεχώς τα ονόματα των Αποστολόπουλου και Γιάννου που συνδέονται με σενάρια δανεισμού τους από τον ΟΦΗ. Την παραπάνω φημολογία εντείνει και το γεγονός ότι οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται σε δύο θέσεις (δεξί μπακ + επιθετικός) όπου ο ΟΦΗ ψάχνεται για ενίσχυση.

Ωστόσο, στον ΟΦΗ δεν ψάχνονται για δανεικούς παίκτες – παρά μόνο αν πρόκειται για εξαιρετικές περιπτώσεις. Να υπενθυμίσουμε και τις δηλώσεις Μαχλά το περασμένο καλοκαίρι ότι «ο ΟΦΗ δεν θέλει δανεικούς. Δεν είμαστε ομάδα για να «ψήνει» νεαρούς ποδοσφαιριστές». Και μάλιστα αυτός ήταν ένας λόγος που πήγε να χαλάσει η μεταγραφή του Παναγιώτη Κουρδάκη.

Πάντως, την ίδια ώρα στην Θεσσαλονίκη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ούτε ο ΠΑΟΚ σκέφτεται – προς το παρόν – να παραχωρήσει τους δύο ποδοσφαιριστές αν και η επιθυμία του Δώνη είναι να δοθούν δανεικοί.

Οι λόγοι που προς στιγμήν δεν δίνονται δανεικοί αφορούν καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι μιας και ο ΠΑΟΚ «ξέμεινε» από δεξιά μπακ αφού οι Ετό, Κωνσταντινίδης είναι τραυματίες με αποτέλεσμα να έχει μείνει μόνο ο Αποστολόπουλος. Κατά συνέπεια, ο Δώνης προς το παρόν δεν έχει ανάψει το «πράσινο φως» για να δοθεί δανεικός.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Γιάννου που επίσης παραχωρείται δανεικός αλλά λόγω… έλλειψης επιθετικών δεν δίνεται. Στην επίθεση του ΠΑΟΚ έχει μείνει μόνο ο Αθανασιάδης και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη «αν δεν αποκτηθεί επιθετικός, ο Γιάννου δεν πρόκειται να φύγει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook