Με Πανθρακικό ο ΟΦΗ αν προκριθεί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πανθρακικός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Νίκη Βόλου και πήρε το εισιτήριο για τους “16” του κυπέλλου Ελλάδας και αν προκριθεί ο ΟΦΗ θα τον αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια.

O Πανθρακικός και ουσιαστικά “καθάρισε” την υπόθεση πρόκριση στο 57′ η ομάδα της Κομοτηνής βγήκε στην αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Βαϊρουά και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Μετά το γκολ αυτό η Νίκη η οποία πλέον δεν είχε τίποτα να χάσει βγήκε στην επίθεση, ούτως ώστε να πετύχει και αυτή ένα τέρμα.

Έτσι στο 61′ μετά από ωραίο συνδυασμό των γηπεδούχων ο Κυριάκος έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Νίκη Βόλου: Βούρας, Ψιάνος, Παπαδόπουλος (58′ Μήτσης), Καρατζάς, Βέρτζος (75′ Μκρτσιάν), Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Κυριάκος, Ουέλινγκτον, Φλίγκος (70′ λ.τρ. Σκούφαλης), Σαμαράς.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Κυβελίδης (80′ Κοντογουλίδης), Μίνγκας, Λαδάκης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σερφά, Λουσέρο, Βαϊρουά (72′ λ.τρ. Γωνιάδης), Μουνάφο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook