Σενάρια για ΟΦΗ – Μενδρινό μέσω… Τάτου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει βγει στην αγορά για έναν “κόφτη” και νέα ονόματα βγαίνουν στο προσκήνιο καθώς όπως αναφέρει η Sportday, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κώστα Μενδρινό που εφόσον πάει ο Τάτος στον Πανιώνιο αποχωρεί από τη Νέα Σμύρνη με προορισμό το Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ανδρέας Τάτος πρόκειται να δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο και θα πάρει την θέση του Κώστα Μενδρινού που έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα λόγω οικονομικών προβλημάτων. 

H Sportday αναφέρει επίσης ότι ο 27χρονος μέσος βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ΟΦΗ και δεν αποκλείεται να έρθει στην Κρήτη για να συνεχίσει την καριέρα του στο Ηράκλειο και να γίνει τώρα ότι δεν έγινε το καλοκαίρι του 2011. Τότε, ΟΦΗ και Μενδρινός ήταν σε συζητήσεις ωστόσο η μεταγραφή του δεν προχώρησε λόγω διαφοράς στο οικονομικό. Ο Νίκος Αναστόπουλος γνωρίζει αρκετά καλά τον ποδοσφαιριστή καθώς είχαν συνεργαστεί στον ΠΑΣ Γιάννενα την σαιζόν 2009 – 2010.

Φέτος, ο Μενδρινός έχει 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχοντας πετύχει 1 γκολ ενώ έχει και 1 ασίστ ενώ με τις εμφανίσεις του αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς – σε απόδοση – ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook