“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από σήμερα και κάθε μέρα, το Gentikoule θα σας παρουσιάζει τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Στην αναμονή ο ΟΦΗ για Αποστολόπουλο

Θα χρειαστεί να περιμένει κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να εντάξει τον Αλέξη Αποστολόπουλο στο δυναμικό του ο ΟΦΗ. Και αυτό όχι γιατί υπάρχει κάποια διαφωνία ή κάποια διαφορά ανάμεσα στις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές της μετακίνησης του νεαρού δεξιού αμυντικού, αλλά γιατί η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένη να ανάψει το πράσινο φως της μετακίνησης αν δεν αποκατασταθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο ο Έτο όσο και ο Κωνσταντινίδης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει για το επόμενο εξάμηνο στον ΟΦΗ, όμως είναι φυσικό να μην… απελευθερώνεται πριν οι δύο συμπαίκτες του επιστρέψουν στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Γιάννου, όμως ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτε. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν στα υπόψη και την περίπτωση Μάντζιου, όμως, στην παρούσα φάση, κάτι τέτοιο μοιάζει με… πολυτέλεια για τον ΟΦΗ, που έχει στη γραμμή πυρός τρεις από τους πλέον έμπειρους και ικανούς παίκτες που διαθέτει το ρόστερ (Σίσιτς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου).

Sportday

“Κούρεμα” επί των οφειλών

Ένα ποσό γύρω στις 300.000 ευρώ Οφείλει η ΠΑΕ ΟΦΗ προς τον Ερασιτέχνη από το ποσοστό των εισπράξεων και των εισιτηρίων διαρκείας, το οποίο βέβαια, δεν είναι εύκολο να δοθεί εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών. Γι’ αυτό τον λόγο. στο χθεσινό Δ.Σ. της ΠΑΕ ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Παναγιώτης Σπυριδάκης πρότεινε να υπάρξει «κούρεμα» του συνολικού χρέους στις 127.000 ευρώ. με την υπόσχεση όμως ότι θα αποπληρωθεί σε δόσεις. Στο Δ.Σ. συζητήθηκε ακόμα να υπάρξει επαφή με τον Βάντο πριν την εκδίκαση της προσφυγής του στις 27 του μήνα έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί η ΠΑΕ με το συνολικό ποσό που διεκδικεί.

Το θέμα των προσφυγών εξουσιοδοτήθηκε να χειριστεί προσωπικά ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης μαζί με το νομικό επιτελείο. Στα αγωνιστικά. 0 Κουτσιανικούλης (φωτό) αισθάνθηκε χθες έντονες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και κρίνεται αμφίβολος για τον επαναληπτικό Κυπέλλου του Σαββάτου με τον Απόλλωνα.

Goal

ΔΣ επί των οικονομικών

Ο Μάνθος Πουλινάκης εξουσιοδοτήθηκε από το χθεσινό ΔΣ να επιληφθεί όλων των ανοικτών θεμάτων που αφορούν οφειΑκ ΟΦΗ ΔΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε χθες στις τάξεις της κρητικής ΠΑΕ, στο οποίο κυρίαρχο θέμα στην «ατζέντα» ήταν οικονομικά ζητήματα που αφορούν κυρίως κάποιες προσφυγές που έχουν γίνει από παλιούς παίκτες της ομάδας.

To ΔΣ ήταν έκτακτο, μιας και οι Ηρακλειώτες θέλουν να δρομολογήσουν το πώς θα κινηθούν, σε άμεοη συνάρτηση βεβαίως με την απόφαση της ΕΠΟ για τις δόσεις που πρέπει να τακτοποιήσει ο ΟΦΗ για τις ληξιπρόσθεσμες οφειλές του. Παράλληλα, τέθηκαν επί τάπητος οι σχέσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, αλλά και κάποια τρέχοντα θέματα που αφορούν τον σύλλογο.

Στον αμιγώς αγωνιστικό τομέα, ο Νίκος Αναστόπουλος προετοιμάζει την ομάδα του εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα όπου θα απουσιάσουν μετά βεβαιότητας οι Ζαχαράκης, Σίσιτς και Βάντο. 

Ο Μονιάκης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει. Μετά τη ρεβάνς με την «ελαφρά ταξιαρχία», θα δρομολογηθούν και τα μεταγραφικά, με τον Μάντζιο να είναι πάντοτε ψηλά στη λίστα των Κρητικών, που ελπίζουν. Δεξί μπακ χαφ, αμυντικός μέσος και φορ είναι σε κάθε περίπτωση οι προτεραιότητες του ΟΦΗ.

Live Sport

Έξω ο Ζαχαράκης, αμφιβολος ο “Κούτσια”

Δύο νέα προβλήματα προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα για τον τεχνικό του ΟΦΗ Νίκο Αναστόπουλο ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Κυπέλλου με τον πρωτοπόρο της Football League Απόλλωνα (22/12, 17.00). Το πρώτο έχει να κάνει με τον Μανώλη Ζαχαράκη. ο οποίος έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για δύο με τρεις εβδομάδες. Χθες λίγο πριν από το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Κουτσιανικούλης ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου σήμερα από το ιατρικό τιμ της ομάδας. Από το ματς του Κυπέλλου θα απουσιάσουν και οι Χαριτωνίδης, Σίσιτς, Μπούρμπος.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο ΟΦΗ τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος καθώς δικός του παίκτης κέρδισε ένα από τα δύο βραβεία της 15ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης κέρδισε το βραβείο του καλύτερου γκολ συγκεντρώνοντας το 74.8% των προτιμήσεων ενώ ο Θανάσης Παπάζογλου έχασε στο νήμα το βραβείο του MVP καθώς βγήκε δεύτερος στις ψήφους με ποσοστό 48.4% έναντι 49.4% που συγκέντρωσε ο Ηλίας Ιωάννου της Κέρκυρας.

Sportday

Ο Τάτος Νέα Σμύρνη, ο Μενδρινός Κρήτη

Ο Τάτος φαίνεται να έχει «ψηθεί» στην ιδέα και απομένει η απόφαση του Ολυμπιακού, ο οποίος βεβαίως έχει… ουρά τις ομάδες που του ζητάνε δανεικούς. Αν τελικά προχωρήσει ο δανεισμός του Τάτου στη Νέα Σμύρνη και γίνει η… καραμπόλα, βλέπω τον Μενδρινό να φεύγει. Ο δικός του πιθανότερος προορισμός, είναι το Ηράκλειο και ο ΟΦΗ.

Ο Μενδρινός όπως και άλλοι συμπαίκτες του στον Πανιώνιο, έχει θέμα με τα λεφτά που… δεν παίρνει και βρίσκεται εδώ και καιρό στο ψάξιμο. Δεν μπορώ να πω άτι ο ΟΦΗ είναι… τράπεζα αλλά ίσως να του έχουν εγγυηθεί ότι όλα θα πάνε καλά. Εδώ θα είμαστε και θα σας ενημερώσω για ό,τι νεότερο γύρω από αυτή την ενδιαφέρουσα καραμπόλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook