Xάσατε κ.Πιλάβιε…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφόκλης Πιλάβιος παίζει τα… ρέστα του (σε μια παρτίδα χαμένη) με την κίνηση (απελπισίας) να φέρει στην Αθήνα αξιωματούχο της ΟΥΕΦΑ, προκειμένου να κάνει «ντα, ντα» τον ΟΦΗ

Όμως κύριε Πιλάβιε και αυτό που κάνατε είναι ένα μεγάλο αυτογκόλ. Γιατί εκτός από τα «κατορθώματα» του ΟΦΗ, ο εντεταλμένος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα μάθει και τα δικά σας παραπτώματα, που όσο καλή διάθεση και να έχει δεν μπορεί να «τυφλωθεί» και να μην τα δει.

ΚΥΡΙΕ ΠΙΛΑΒΙΕ, ΧΑΣΑΤΕ.

  • Χάσατε, γιατί πρώτος εσείς «σπάσατε» το «συμβόλαιο εμπιστευτικότητας» κουνώντας πέρα δώθε στην Βουλή την ενημερότητα του Ηρακλή. Και με την ευκαιρία. Τότε ήσασταν λαλίστατος, τώρα γιατί έχετε καταπιεί την γλώσσα σας και δεν απαντάτε στις οχλήσεις για να πάτε ξανά στην Βουλή;
  • Χάσατε, γιατί αποδείχτηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η επιτροπή που εσείς συστήσατε και εσείς ελέγχατε για τις αδειοδοτήσεις είναι παράτυπη. Άρα ομοίως και οι αποφάσεις της.
  • Χάσατε, γιατί η προσφυγή του ΟΦΗ στο εφετείο έγινε κατόπιν εισήγησης τους διαιτητικού δικαστηρίου, που είναι το ανώτερο δικαστικό όργανο της Ομοσπονδίας σας. Οπότε ο ΟΦΗ έκανε αυτό που του υποδείξατε…
  • Χάσατε, γιατί πολύ απλά γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι δεν έχετε τα κότσια να πάτε κόντρα στον ΟΦΗ αλλά κυρίως κόντρα στην ίδια την Πολιτεία που είναι ο βασικός «χρηματοδότης» των ταξιδιών σας στο εξωτερικό, με την χορηγία του ΟΠΑΠ. Και με την ευκαιρία να μάθετε ότι η πλειοψηφία των πολιτικών χάρηκε με την κίνηση του ΟΦΗ γιατί τόσα χρόνια ήταν «αιχμάλωτοι» του αυτοδιοίκητου που εσείς επιβάλατε, αλλά τώρα βλέπουν ότι μπορεί να «σπάσει».
  • Χάσατε, γιατί στον μεγαλύτερο δικαστικό αγώνα που έγινε ποτέ, ο Μπόσμαν και μαζί του χιλιάδες άλλοι κοινοτικοί παίκτες δικαιώθηκαν από τα πολιτικά δικαστήρια και το αυτοδιοίκητο της ΟΥΕΦΑ και της FIFA είχε πάει  και τότε περίπατο…
  • Χάσατε, γιατί κάθε μέρα που περνά, «σκάει» και μια νέα «βόμβα» στα θεμέλια της Ομοσπονδίας. Σήμερα για παράδειγμα μάθαμε ότι και άλλη μία ΠΑΕ δεν έχει ενημερότητα (λέγεται ότι είναι η Ηλιούπολη), ενώ άλλη ΠΑΕ που ΠΡΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ, έχει καταθέσει δύο (!) ενημερότητες χωρίς να γνωρίζει κανείς αν είναι αληθινές, πλαστές ή ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ.
  • Χάσατε, γιατί γενικώς έχετε χάσει τον έλεγχο και με κινήσεις που δείχνουν πανικό, αναζητάτε να βρείτε ένα λαθάκι στον φάκελο του ΟΦΗ για να αποκτήσετε άλλοθι, αλλά μάταια. Εδώ φτάσατε στο σημείο να ανακοινώσετε ότι με έγγραφο της ΟΥΕΦΑ στις 28/5/11, οι υποθέσεις αδειοδότησης τελεσιδικούν στις επιτροπές εφέσεων. Γελάσαμε κ. πρόεδρε γιατί την ίδια ημέρα γινόταν ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα στην ΟΥΕΦΑ είχαν άλλα… ζόρια από το να ασχοληθούν με τον ΟΦΗ.
  • Χάσατε, γιατί ακόμα και η απόφαση για λουκέτο της ΕΠΟ, είναι παράτυπη, γιατί δεν υπήρχε σχετικό ζήτημα στα θέματα ημερήσιας διάταξης και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να τεθεί σε ψηφοφορία.

Κοντολογίς. Έχετε χάσει την μπάλα κύριε Πιλάβιε και όσο πιο γρήγορα παραδεχτείτε την ήττα σας, τόσο το καλύτερο θα είναι για το ποδόσφαιρο το οποίο υποτίθεται ότι υπηρετείται. Προκειμένου λοιπόν η ήττα σας να μην πάρει την μορφή συντριβής, βάλτε «λουκέτο» στην παρουσία σας και να είστε σίγουρο ότι θα βρεθεί το… αντικλείδι του ποδοσφαίρου.

Υ.Γ. Και κάτι ακόμα κ. πρόεδρε. Σταματήστε τις διαρροές που εντέχνως κάνετε και μάλιστα με επιλεκτικό τρόπο, γιατί εκτίθεστε ακόμα περισσότερο. Μια δημοσιά παραδοχή της αποτυχίας σας, ή έστω μια ξεκάθαρη τοποθέτηση για τις προθέσεις σας, ακόμα και αν είναι σε λάθος κατεύθυνση, θα ήταν η πιο έντιμη στάση. Αφήστε που θα λειτουργούσε και ως «ελαφρυντικό» όταν σας «δικάσει» ο χρόνος για το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο επί των ημερών σας γνώρισε τον πιο σκληρό «υποβιβασμό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook