Ο ΟΦΗ δίνει “ΕΛΠΙΔΑ”! (fotos+vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ “ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης, ο αντιπρόεδρος Νίκος Τσαμπουράκης, ο γενικός αρχηγός Πέτρος Μαρινάκης και οι ποδοσφαιριστέςΠαπάζογλου, Κουρδάκης, Σόουζα, Λαμπρόπουλος και Βιτώρος που επισκέφτηκαν τις άρτιες εγκαταστάσεις του ξενώνα μοίρασαν δεκάδες δώρα στα παιδιά εν όψει γιορτών αλλά και πάρα πολλά αναμνηστικά της ομάδας όπως κασκόλ, τετράδια και στυλό. Από την πλευρά τους τα παιδιά, οι γονείς τους αλλά και οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος αγκάλιασαν πολύ θερμά την αντιπροσωπεία του ΟΦΗ κα μάλιστα τα παιδιά είχαν ετοιμάσει ένα εξαιρετικό χορευτικό το οποίο παρουσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν”.

Ο Μάνθος Πουλινάκης δήλωσε από την πλευρά του ότι «η χαρά μας που βρισκόμαστε ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά είναι μεγάλη. Η ΠΑΕ ΟΦΗ συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο σε όλα τε επίπεδα και η σημερινή επίσκεψη στον ξενώνα της Ελπίδας ήταν η κορύφωση για τον χρόνο που φεύγει. Μια επίσκεψη που ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για αυτά τα παιδιά. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη για το τεράστιο ανθρωπιστικό της έργο και να πω ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ έμπρακτα θα είναι δίπλα σε τέτοιες σημαντικότατες προσπάθειες».

Το Gentikoule βρέθηκε στο “Ελπίδα” και δείτε videos…

Από πλευράς ΠΑΕ ΟΦΗ δόθηκε στον υποδιευθυντή του Ξενώνα κ. Δημήτρη Νάνη μια φανέλα του ΟΦΗ με τις υπογραφές όλων των παικτών και το λογότυπο της «Ελπίδας» στο μπροστινό μέρος, ενώ από πλευράς του ξενώνα δόθηκε ένα αναμνηστικό δώρο στον πρόεδρο της ΠΑΕ.

[nggallery id=270]