Και τώρα σειρά παίρνουν τα μεταγραφικά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

 

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και οι προσθήκες που θα γίνουν στην περίοδο του Ιανουαρίου αναμένεται να αποτελέσουν βασικό αντικείμενο συζήτησης μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μπορεί η σεναριολογία να αναφέρει συνεχώς ονόματα στο προσκήνιο – και ήδη γνωστά – όμως η αλήθεια είναι ότι με βάση τις συνθήκες που επικρατούν στον ΟΦΗ (μόνο μεταγραφές Ελλήνων παικτών μπορούν να γίνουν), η λίστα των διαθέσιμων Ελλήνων ποδοσφαιριστών είναι μικρή.

Και όπως τονίζουν στον ΟΦΗ “πάνω από την διάθεση για μεταγραφές, προέχει η οικονομική σωτήρια της ομάδας”, κάτι που σημαίνει ότι στην ομάδα δεν πρόκειται να μπουν σε συνθήκες τρελού πλειστηριασμού ώστε να γίνουν μεταγραφές. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ έδειξε πως θέλει ενίσχυση στην μεσαία γραμμή και στο δεξί άκρο της άμυνας μιας και δεν έχει μείνει κανένας δεξιός μπακ ενώ είναι εμφανής η απουσία ενός αμυντικού μέσου στην μεσαία γραμμή.

Ήδη, στην λίστα υπάρχουν ελεύθεροι ποδοσφαιριστές όπως ο Μακρής του Ατρομήτου ενώ ο ΟΦΗ κοιτάζει προς ΠΑΟΚ για τους Αποστολόπουλο, Γιάννου. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό και τους διαθέσιμους – δανεικούς – ποδοσφαιριστές προς το παρόν δεν γίνεται κουβέντα. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως ποδοσφαιριστές όπως οι Βλαχοδήμος, Τάτος δεν περνούν απαρατήρητοι.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook