Το «Γεντί Κουλέ» θα κρίνει την υπόθεση παραμονή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το 2013 έρχεται και μαζί μια σειρά από αγώνες για τον ΟΦΗ που θα κρίνουν την τύχη του σε μεγάλο βαθμό. Και όλα εξαρτώνται από το τι θα κάνει μέσα στο Ηράκλειο όπου χρειάζεται να αφήσει στην άκρη τις γκέλες.

Οι μόλις 3 νίκες σε απολογισμό 8 αγώνων μέσα στο «Γεντί Κουλέ» σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος για τον ΟΦΗ που στον πρώτο γύρο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.

Και σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι φέτος το γήπεδο του ΟΦΗ δεν θυμίζει σε τίποτα την έδρα – καμίνι των προηγούμενων χρόνων όμως μέσα στην Κρήτη θα παιχτεί η υπόθεση παραμονή και σε μεγάλο βαθμό μάλιστα!

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο ΟΦΗ πρόκειται να φιλοξενήσει ομάδες που (θεωρητικά πάντα) βρίσκονται πάνω – κάτω στο ίδιο επίπεδο με εκείνον. Άρης, Πανιώνιος, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννενα είναι οι ομάδες που θα υποδεχτεί ο ΟΦΗ και γίνεται κατανοητό ότι απαγορεύεται όχι μόνο η ήττα αλλά και οποιαδήποτε… απώλεια βαθμών!

Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα από τις έξι «κομμένες» που αντιμετωπίζει στην έδρα της όλες τις υπόλοιπες και ασφαλώς αυτό το γεγονός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην «μάχη» της παραμονής.

Σε αυτά τα παιχνίδια, ο ΟΦΗ δεν πρέπει να αφήσει βαθμούς αφού το κόστος και οι απώλειες θα είναι μεγαλύτερες καθώς αφενός εκείνος θα αφήσει βαθμούς και αφετέρου θα τους πάρουν άμεσοι ανταγωνιστές του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook