«Ομιχλώδης» ανακοίνωση από την ΓΓΑ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δίχως να αναφέρει τίποτα για το θέμα του ΟΦΗ, η ΓΓΑ εξέδωσε ανακοίνωση για την συνάντηση του Παναγιώτη Μπιτσαξή με τον Σοφοκλή Πιλάβιο και την Εύα Πασκέ. Και επί της ουσίας, η παρακάτω ανακοίνωση δεν αναφέρεται πουθενά στο θέμα της απειλής που δέχεται ο ΟΦΗ από την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ με αποβολή από όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε ότι η πλευρά του ΟΦΗ δεν είχε καμία ενημέρωση για το αποτέλεσμα της συνάντησης του Παναγιώτη Μπιτσαξή με τα στελέχη της ΕΠΟ και την κυρία Πασκέ. Kαι αναμφίβολα, προκύπτουν ερωτηματικά για τους λόγους που η ΓΓΑ δεν αναφέρει τίποτα που να αφορά τον ΟΦΗ αφού αυτός ήταν η αφορμή της επίσκεψης της Πασκέ στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ

«Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής είχε σήμερα συνάντηση εργασίας με την εκπρόσωπο της FIFA, Εύα Πασκιέ, την οποία συνόδευε αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, υπό τον πρόεδρό της Σοφοκλή Πιλάβιο.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το σύνολο των θεμάτων και προβλημάτων, που απασχολούν το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τις προοπτικές του.

Ο κ. Πάνος Μπιτσαξής ανέλυσε λεπτομερώς τις προϋποθέσεις, υπό τις οποίες μπορεί το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο να στηρίζεται, στην άμεση ή έμμεση κρατική συνδρομή και ενημέρωσε την κυρία Πασκιέ για τη συνεργασία της ΕΠΟ με την Ελληνική Πολιτεία, σε θέματα βίας και προσυνεννοημένων αγώνων. Επίσης ζήτησε από τη FIFA να συνδράμει με τεχνογνωσία στα θέματά αυτά.

Τέλος ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού επανέλαβε την πάγια θέση ότι η Κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, όριο του οποίου είναι το δημόσιο συμφέρον και στηρίζει κάθε προσπάθεια εξυγίανσής του».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook