Αναστόπουλος: “Προσωπικοί οι λόγοι που φεύγω, να πάτε ψηλά τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Προσωπικούς λόγους επικαλέστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος ως εκείνους που τον ώθησαν στο να πάρει την απόφαση της αποχώρησης του από τον πάγκο του ΟΦΗ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Gentikoule για το τι είπε ο “Αναστό” στους ποδοσφαιριστές του.

Όπως ήταν φυσιολογικό, οι παίκτες εξεπλάγησαν από την απόφαση του “Αναστό” μιας και οι σχέσεις τους ήταν άριστες ενώ δεν περίμεναν ότι θα αποχωρούσε ποτέ ο 55χρονος τεχνικός από τον πάγκο του ΟΦΗ. Oι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ενημερώθηκαν από τους Ανδρέα Σκέντζο και Πέτρο Μαρινάκη για την είδηση της παραίτησης του Νίκου Αναστόπουλου και όπως ήταν φυσιολογικό σοκαρίστηκαν αρκετά.

Στην συνέχεια έγινε η προπόνηση παρουσία του Σκέντζου και ο Αναστόπουλος τους μίλησε στα αποδυτήρια του ΒΑΚ. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό και μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ τους είπε: “Δεν είναι ούτε οικονομικοί οι λόγοι που αποχωρώ, ούτε έχω πρόβλημα με την διοίκηση του ΟΦΗ. Οι λόγοι που με υποχρέωσαν να πάρω αυτήν την απόφαση είναι προσωπικοί και μόνο. Θέλω να συνεχίσετε να δουλεύετε με τον ίδιο τρόπο, να πηγαίνετε καλά και να οδηγήσετε ψηλά τον ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook