Μαχλάς: “Πιστεύουμε στον Γιάννη Πετράκη” (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Μαχλάς ήταν εκείνος που μίλησε για την έλευση Πετράκη και τόνισε ότι θα γίνει το καλύτερο για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ.

Αρχικά για την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Πετράκη, ο Νίκος Μαχλάς είπε πως “σε όλο τον κόσμο στους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους. Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν ανάλογη με τους στόχους που έχουμε βάλει. όσον αφορά τον κύριο Πετράκη έχουμε να κάνουμε με ένα άνθρωπο που μας τιμάει και τον τιμάμε. Τον πιστέψαμε από την αρχή. Είναι ένας άνθρωπος που χρειάζεται βοήθεια και να σταθούμε δίπλα του. Αξίζει να είναι στην ομάδα ένας προπονητής σαν εκείνον”.

Όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ, τόνισε λέγοντας ότι “που πονάει η ομάδα και που χρειάζεται ενισχυση τα γνωρίζουμε αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την ομάδα χαιρομαι γιατί έχω να κάνω με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο. Είμαστε μία οικογένεια πραγματικά, πολύ δεμένοι, παίρνουμε σωστές αποφάσεις όπου χρειάζεται μαι κοιτάμε το καλύτερο για την ομάδα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήρθε στην ομάδα ένας δικός μας άνθρωπος, ο Γιάννης Πετράκης τον οποία και εκτιμώ ιδιαίτερα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook