Τα πρώτα λόγια του Γιάννη Πετράκη προς τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα μπράβο του για την μέχρι τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα “μοίρασε” ο τεχνικός του ΟΦΗ απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές. Τι είπαν Πουλινάκης και Μαχλάς συστήνοντας τον Γιάννη Πετράκη.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, στα αποδυτήρια του ΒΑΚ μπήκαν ο Γιάννης Πετράκης με τους Σάκη Παγωμένο, Σωτήρη Ρούσση και από την διοίκηση οι Μάνθος Πουλινάκης, Νίκος Μαχλάς, Νίκος Τσαμπουράκης καθώς και ο Πέτρος Μαρινάκης.

Πουλινάκης και Μαχλάς μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές τους είπαν ότι “είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ήρθε στον ΟΦΗ ο Γιάννης Πετράκης. Θα πορευτούμε μαζί του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και έχουμε εμπιστοσύνη ότι με εκείνον προπονητή θα πετύχουμε τους στόχους μας. Τον εκτιμούμε σαν προπονητή και σαν άνθρωπο και υπάρχει σεβασμός από όλους μας”.

Στην συνέχεια πήρε την σκυτάλη ο Γιάννης Πετράκης που τους απένειμε εύσημα για την παρουσία τους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. “Σας παρακολουθώ και έχετε κατορθώσει πολλά πράγματα μέχρι τώρα. Χαίρομαι πολύ που θα είμαστε μαζί και όλοι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο του ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook