Πετράκης: «Αυτά τα παιδιά θέλουν στήριξη και υπομονή»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ στήριξε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του και τόνισε ότι άπαντες πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Αρχικά, ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στα πολλά προβλήματα που παρουσιαστήκαν λέγοντας ότι «τα δύο γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς, είχαμε ως αποτέλεσμα να χάσουμε την χημεία μας ως ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και η εικόνα μας ήταν καλύτερο από το πρώτο και πρέπει να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Αυτά τα παιδιά θέλουν στήριξη και χρειάζονται μεγάλη βοήθεια ούτως ώστε να πάρουν τις εμπειρίες ώστε να γίνουμε ανταγωνιστικοί για την επόμενη ημέρα. Το παιχνίδι αποτελεί παρελθόν και πλέον το μυαλό μας στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Άρη».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ δεν θέλησε να «ανοίξει τα χαρτιά του» και αρκέστηκε να πει απλά ότι «είναι νωρίς για να μιλάμε για τέτοια θέματα».

Τέλος, αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές του είπε πως «το μυαλό μας είναι στο πως θα βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε που έχουμε φτάσει. Είναι σπουδαίο που έχουμε παιδιά με ταλέντο απλά είναι σημαντικό να τα υποστηρίξουμε και να τα στηρίξουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook