“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 10 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Διπλή μάχη

Δυο μονομαχίες έχει να δώσει ο ΟΦΗ με τον Αρη μέσα σε λίγα 24ωρα. Η πρώτη και η πιο μεγάλη θα γίνει την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ» όπου η συσπείρωση -αγωνιστική και οπαδική- ολοένα και μεγαλώνει και η δεύτερη στη μονομαχία για τον δανεισμό του Ανδρέα Τάτου από τον Ολυμπιακό.

Στην πρώτη περίπτωση, η επιστροφή του Βερόν (ακολουθεί θεραπεία και η κατάστασή του βελτιώνεται) αλλά και των Παπάζογλου, Λαμπρόπουλου, Ζορμπά και Γουναρίδη δίνει μια σημαντική δυναμική και πολλές λύσεις στον Γιάννη Πετράκη. Η δεύτερη αφορά τη «σφήνα» των θεσσαλονικέων για τον παίκτη που είναι νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος των Κρητικών.

Γάτα

Κρούση Άρη σε Σίσιτς

Αναφέραμε και τις προηγούμενες μέρες όχι ο Άρης έχει έτοιμη την μεταγραφική του Γΐίστα και σε περίπτωση που πάρει οριστικά την φορολογική ενημερότητα, που ήταν κοινό μυστικό πως θα την πάρει, θα είναι έτοιμος να κινηθεί αποφασιστικά για να κάνει κάποιες κινήσεις, οι οποίες θα του δώσουν την δυνατότητα να δυναμώσει πολύ το ράστερ του.

Πέραν του Τάτου ή του Διαμαντάκου, υπάρχει και μία ακόμη πολύ καλή περίπτωση που απασχολεί και δεν αποκλείεται, αν ευνοούν και οι οικονομικές συνθήκες, να κάνει κίνηση και ο Άρης για την απόκτηση του. Μιλάμε για τον Μίρνες Σίσιτς που κατέθεσε χθες προσφυγή εις Βάρος του ΟΦΗ και φυσικά είναι θέμα χρόνου η αποδέσμευση του από τους Κρητικούς.
Ο Σλοβένος είναι φυσικά ένας πολύ γνωστός παίκτης με παραστάσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να κάνει την διαφορά στον φετινό Άρη, όπως άλλωστε την έκανε και στον ΟΦΗ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, στον Σίσιτς έχει γίνει ήδη μία πρώτη κρούση, χωρίς να έχουν μπει σε λεπτομέρειες οι δύο πλευρές, αλλά με τον Άρη να εκφράζει ουσιαστικά το ενδιαφέρον του και να συναντά θετική ανταπόκριση από την άλλη. Οι «κίτρινοι» πιστεύουν ότι πρόκειται για παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά και έχουν κάνει ήδη την πρώτη κίνηση.

Sportday

Ρισκάρουν στον ΟΦΗ με Βερόν

Στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα για την 20ή αγωνιστική θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής -για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε- ο Ματίας Βερόν. όπως αποφάσισε προπονητής του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης και έπειτα από συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο.

Από τους τελευταίους δόθηκαν ελπίδες ότι ο Αργεντινός μπορεί να προλάβει το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αρη στο «Γεντί Κουλέ», για αυτό και ο τεχνικός του ΟΦΗ αποφάσισε να ρισκάρει και να μη δηλώσει τον Βερόν τιμωρημένο στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, καθώς θεωρεί καθοριστική την παρουσία του. Με επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ ο βετεράνος ποδοσφαιριστής πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ. Σήφης Κορωνάκης. κατηγορεί την τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ γιατί δεν έχει πληρώσει τα εισιτήρια του Βάντο. όταν ο τελευταίος το καλοκαίρι επέστρεψε απο τη Βραζιλία.

Οπως αναφέρει ο Κορωνάκης. τη δαπάνη (1.200 ευρώ) είχε επωμισθεί, τότε. ταξιδιωτικό γραφείο του Ηρακλείου, το οποίο δεν έχει πάρει ακόμη τα χρήματα, με συνέπεια να δυσφημείται η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook