“Δυνατά και Υπερήφανα θα πανηγυρίσουμε την νίκη την Κυριακή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Με ανακοίνωσή τους οι Σύνδεσμοι Φίλων ΟΦΗ «Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος» και “SNAKES 4 HERAKLION CLUB” καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρών στο «Γεντί Κουλέ» στο ματς της Κυριακής με τον Αρη.

Επίσης εκφράζουν την στήριξής τους στους παίκτες και τον προπονητή της Κρητικής ομάδας και αναφέρει οτι:  “Οι έννοιες λιποψυχία,δειλία και παραίτηση είναι άγνωστες στο Ομιλίτικο λεξιλόγιο”.

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μπόλικο νερό κύλησε στο αυλάκι από την ημέρα που ο Ο.Φ.Η πέρασε στα χέρια του κόσμου του και χάραξε νέα πορεία προς το μέλλον, με χαρές και λύπες και αμέτρητες συγκινήσεις που μόνο η ΜΕΓΑΛΗ ομάδα της ΚΡΗΤΗΣ μπορεί να μας προσφέρει.

Εμείς πιστοί στρατιώτες της ιδέας που λέγεται Ο.Φ.Η δεν αφήσαμε ποτέ την ομάδα μόνη!!!Δεν την αφήσαμε στα εύκολα, δεν πρόκειται να την αφήσουμε στα δύσκολα!!!!Οι έννοιες λιποψυχία,δειλία και παραίτηση είναι άγνωστες στο Ομιλίτικο λεξιλόγιο!!!!

Δυνατά και Υπερήφανα….γεμίζουμε τον Ναό μας την Κυριακή με ασίγαστο παλμό…. ώστε να οδηγήσουμε τα Κρητικόπουλα του Ο.Φ.Η και όλα τα άλλα νέα παιδιά στην νίκη που θα δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα,ψυχολογική και βαθμολογική, και τεράστια χαρά σε όλους εμας που πετάμε στα σύννεφα στις νίκες και αρρωσταίνουμε στις ήττες!!!

Στον Ο.Φ.Η μας δεν περισσεύει κανείς!!!!Στηρίζουμε τους παίκτες μας και τον προπονητή!!! Γεμίζουμε το Γεντί Κουλέ, στήνουμε το δικό μας πάρτυ στην κερκίδα και όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την  νίκη την Κυριακή!!!!!

Καλη Χρονιά σε όλους με Υγεία και πολλές Ομιλίτικες χαρές!!!

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ

 

KΡΗΤΕΣ 4 »ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ»

 

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook