“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 11 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Δοκιμές Πετράκη

Σε πλήρη εξέλιξη, παράλληλα με την προετοιμασία ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Άρη, είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ. Ο Γιάννης Πετράκης πέρασε χθες από το μικροσκόπιο δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές: Τον 21 ετών στόπερ Νίκο Ζιάμπαρη, που έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα, καθώς και τον επίσης 21 ετών δεξιό οπισθοφύλακα Παναγιώτη Αχείμαστο, ο οποίος αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία του τσέχικου πρωταθλήματος, στην Κάσλαβ. Εάν αμφότεροι πείσουν τον κόουτς θα υπογράψουν συμβόλαιο. Οι περιπτώσεις των Αποστολόπουλου, Τάτου, Γιάννου, Σάμαρη και Διαμαντάκου είναι ανοιχτές και μένει να φανεί εάν και ποιους ο ΟΦΗ καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό του, ενώ ο Λαμπρόπουλος είναι πολύ πιθανό να μείνει στην ομάδα και να μη συνεχίσει στην Αγγλία.

Ο Βερόν έκανε χθες θεραπεία και λογικά σήμερα θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα, τη στιγμή που ο Περογαμβράκης νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο, αλλά και αυτός θα μπει κανονικά σήμερα. Σήμερα, εξάλλου, είναι προγραμματισμένο το διοικητικό συμβούλιο των μετόχων του ΟΦΗ, στο οποίο το παρών θα δώσει ο πρόεδρος Μανθος Πουλινακης. Αναμένεται να ενημερώσει τους μετόχους για όσα συμβαίνουν στην ομάδα, καθώς και τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής.

Sportday

Δύο παίκτες στο μικροσκόπιο

Δύο ποδοσφαιριστές κάτω των 24 και φτηνούς τσεκάρει ο Γιάννης Πετράκης. τον στόπερ Νίκο Ζιάμπαρη (φωτά), που έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα και δοκιμάστηκε εσχάV τως και στον Πανιώνιο, και τον δεξιό μπακ Παναγιώτη Αχείμαστο. Ο τελευταίος έπαιζε στην τσεχική Caslav FK. και παλιότερα είχε περάσει από Παναιγιάλειο και Τηλυκράτη.

Αλλά ακόμη και αν ο προπονητής των «μελανόλευκων» εισηγηθεί την απόκτηση τους. βασική προϋπόθεση για να υπογράψουν είναι να έχει αίσια έκβαση η μάχη των διοικούντων τον ΟΦΗ με την τοπική ΔΟΥ και την επιτροπή του άρθρου 15 του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να πάρουν φορολογική ενημερότητα (απαραίτητη για να κάνει μεταγραφές). Η κρητική ΠΑΕ πρέπει να τακτοποιήσει οφειλή ύψους 348.000 ευρω. Δεν είναι εύκολο, αλλά οι παράγοντές της αισιοδοξούν…

Goal

Δοκιμές

Ο 22χρονος στόπερ έμεινε είχε μείνει ελεύθερος από την Κέρκυρα και μάλιστα βρέθηκε σε χρόνο ρεκόρ από τη Νέα Σμύρνη στο Ηράκλειο, καθώς δοκιμαζόταν στον Πανιώνιο. Οσον αφορά στον δεύτερο, πρόκειται για 22χρονο δεξιό μπακ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Κάσλαβ της δεύτερης κατηγορίας της Τσεχίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook