Κορδονούρης: “Ο Πετράκης ήταν η καλύτερη λύση για τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Υπέρ της επιλογής της διοίκησης του ΟΦΗ να δώσει το “τιμόνι” της ομάδας στον Γιάννη Πετράκη τάχθηκε ο Παναγιώτης Κορδονούρης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2. “Aπό τους καλύτερους Έλληνες προπονητής” τόνισε ο αρχηγός του Ρούβα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Κορδονούρης στον Athletic Radio 104,2

Για την παρουσία του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του ΟΦΗ: «Mε χαροποιεί ιδιαίτερα η πρόσληψη του κυρίου Πετράκη γιατί τον γνωρίζω αρκετά καλά, ξέρω τον τρόπο σκέψης του αλλά και το πώς δουλεύει. Νομίζω ότι μέσα από την διαδρομή του στους πάγκους όλα αυτά τα χρόνια και με βάση το έργο του, άξιζε να πάρει αυτήν την ευκαιρία. Και πολύ περισσότερο στον ΟΦΗ που κατά την προσωπική μου άποψη ήταν η καλύτερη λύση, γιατί η ομάδα ήθελε έναν άνθρωπο που θα αγαπάει την ομάδα και κυρίως θα ξέρει τι πρέπει να κάνει ώστε να ωφεληθεί ο σύλλογος».

Για την δική του άποψη από την συνεργασία τους: «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα που διαθέτει πολλές γνώσεις και τρομερή παιδεία. Αυτό που κάνει το αγαπάει και το λατρεύει. Εγώ είχα την χαρά και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του στον ΑΟ Χανιά, έστω για ένα διάστημα έξι μηνών. Όμως, κατάλαβα πως όσα λέγονταν και ακούγονταν στον χώρο μας για αυτόν τον άνθρωπο ήταν πέρα ως πέρα σωστά. Το να συνεργάζεσαι με τον Γιάννη Πετράκη είναι σημαντικό προτέρημα γιατί κατά την γνώμη μου είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες τεχνικούς».

Για το γεγονός ότι δεν έχει εργαστεί σε ομάδα Σούπερ Λιγκ: «Θα έλεγα ότι αδικήθηκε που δεν ανέλαβε νωρίτερα κάποια ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Ίσως, έπρεπε να είχε κάνει νωρίτερα αυτό το βήμα. Είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος, ένας προπονητής που βρίσκεται κοντά στους ποδοσφαιριστές του και κυρίως ξέρει τι χρειάζονται για να αποδώσουν καλύτερα».

Για το πως θα “δέσει” με τον ΟΦΗ: «Οι προπονητές κρίνονται από την πορεία των ομάδων. Ο κύριος Γιάννης είναι ένας προπονητής που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλους προπονητές που έχουμε δει κατά καιρούς να εργάζονται σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Είμαι σίγουρος ότι με σταθερά βήματα θα φανεί η δουλειά του στον ΟΦΗ και θα υπάρξουν καλά αποτελέσματα. Μια μεγάλη ομάδα και με τέτοια ιστορία όπως είναι ο ΟΦΗ, μπορεί να έχει μόνο οφέλη».

Για τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν ως προπονητή: «Έχει επιμονή και υπομονή στον στόχο του. Επίσης διαβάζει πάρα πολύ το παιχνίδι του αντιπάλου του και δουλεύει πάρα πολύ καθημερινά ώστε οι ομάδες του να εμφανίζονται έτοιμες για το παιχνίδι της Κυριακής. Στο μυαλό του έχει μόνο το τι θα συναντήσει μπροστά του και δεν επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες».

Διαβάστε περισσότερα στο athleticradio.gr!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook