“Ζεστό” το ενδιαφέρον για τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αρκετοί παίκτες του ΟΦΗ έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον από την Ελληνική και όχι μόνο “αγορά”.

Ως γνωστόν  ο πρώτος σκόρερ τα τελευταία 2 χρόνια Ανέστης Αγρίτης έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού, ο οποίος φαίνεται πως του έχει καταθέσει και πρόταση ενώ ενδιαφέρον για τον επιθετικό του ΟΦΗ έχουν δείξει και οι Κέρκυρα ,ΑΕΚ.

Ο “ογκόλιθος” της άμυνας  Γιώργος Γεωργίου γαίνεται να απασχολεί ομάδες από την χώρα που αγωνιζόταν πριν γορέσει την φανέλα του ΟΦΗ (Κύπρο) καθώς ενδιαφέρον για την περίπτωση του έχουν δείξει οι Ερμής Αραδίππου και Ολυμπιακός Λευκωσίας.

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης, έχει μπει στο “μικροσκόπιο” της Ανόρθωσης αλλά και του Άρη, ενώ και ο Τάκης Λεμονής έχει σε ιδιαίτερη υπόλοιψη τον παίκτη και περιμένει να ξεκαθαρίσει η παραμονή του στον Πανιώνιο ώστε να εισηγηθεί την απόκτηση του. Επίσης μάνατζερ έχουν κάνει γνωστό στον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς το ενδιαφέρον επίσης από ομάδες της Μεγαλονήσου, όπως και για τον Σαϊμπου Γιακούμπου που για την απόκτηση του ενδιαφέρεται η Αλκή.

Παναγιώτης Ζορμπάς και Πολυχρόνης Βεζυρίδης αποσχολούν την Παναχαϊκή, ενώ και ο Αλέξανδρος Κασμερίδης βολιδοσκοπείται από τον Πανσερραϊκό.

Άπαντες βέβαια οι ποδοσφαιριστές περιμένουν τις εξελίξεις στον ΟΦΗ, πριν προχωρήσουν στην οποιαδήποτε κίνησή τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook