ΟΜΑΔΑ για βραβεία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το βραβείο του MVP είναι το 6ο φετινό για τον ΟΦΗ ενώ ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος γίνεται ο 5ος διαφορετικός ποδοσφαιριστής που αναδεικνύεται νικητής στον σχετικό διαγωνισμό. Επίδοση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν τη συγκρίνει κανείς με την αντίστοιχη περσινή.

Ο φετινός ΟΦΗ έχει καταπλήξει τους πάντες με την παρουσία του αλλά κυρίως με τους ποδοσφαιριστές του που έχουν φροντίσει να δείξουν την αξία τους καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ είναι ο… “πολυνίκης” της φετινής Σούπερ Λιγκ με 6 κερδισμένα βραβεία και 9 συνολικά υποψηφιότητες.

Ο Μίρνες Σίσιτς είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει το βραβείο του MVP και του καλύτερου γκολ χάρις στις επιδόσεις του κόντρα στην ΑΕΚ και τον Πλατανιά αντίστοιχα. Ο Σλοβένος ήταν υποψήφιος για το βραβείο του MVP της 10ης αγωνιστικής για την εμφάνιση του στο παιχνίδι με την Βέροια ωστόσο αναδείχθηκε δεύτερος στην σχετική ψηφοφορία.

Πέραν του Σίσιτς, νικητές έχουν αναδειχθεί (κατά σειρά) οι Ντένις Σόουζα, Αλέξης Περογαμβράκης, Βασίλης Κουτσιανικούλης και σήμερα ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

Μεγάλος άτυχος μπορεί να χαρακτηριστεί ο Θανάσης Παπάζογλου που ήταν υποψήφιος σε δύο αγωνιστικές (8η, 15η) χάνοντας το βραβείο στο… “νήμα” από τον Ιωάννου.

Τα φετινά βραβεία αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι ο περσινός ΟΦΗ των αστεριών (Ταυλαρίδης, Μάντζιος, Παπουλής, Σουμπίνιο κ.α.) κέρδισε μόλις… 1,5 βραβείο: Το ένα με τον Παπουλή και το άλλο με τις επιδόσεις του Σουμπίνιο τόσο με την φανέλα του ΟΦΗ όσο και με αυτήν του Λεβαδειακού.

Αναλυτικά τα βραβεία του ΟΦΗ

Οι κερδισμένοι…

4η αγωνιστική
Σίσιτς / MVP

7η αγωνιστική
Σίσιτς / Best Goal

10η αγωνιστική
Σόουζα / Best Goal

13η αγωνιστική
Περογαμβράκης / Best Goal

15η αγωνιστική
Κουτσιανικούλης / Βest Goal

17η αγωνιστική
Λαμπρόπουλος / MVP

… Και οι χαμένοι

8η αγωνιστική
Παπάζογλου / Best Goal

10η αγωνιστική
Σίσιτς / MVP

15η αγωνιστική
Παπάζογλου / MVP

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook