“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 17 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Γουστάρει και μένει

Στο Ηράκλειο βρήκε τον εαυτό του. Αλλωστε, τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει ουσιαστικά στα μισά της σεζόν με τη φανέλα του ΟΦΗ είναι ίσως η καλύτερη του επίδοση τα τελευταία χρόνια.
Ο Θανάσης Παπάζογλου… γουστάρει τους Κρητικούς, στους οποίους αναγεννήθηκε και ως εκ τούτου συμφώνησε να παραμείνει στο Ηράκλειο ως το καλοκαίρι του 2014. Ητοι, για έναν ακόμα χρόνο, ανανεώνοντας πρόωρα το συμβόλαιο του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, περνάω καλά στο Ηράκλειο, μου αρέσει πολύ η ομάδα και ελπίζω μέσα από την υλοποίηση των στόχων του ΟΦΗ να διακριθώ κι εγώ« τόνισε χαρακτηριστικά ο Παπάζογλου, με τους Κρητικούς να περιμένουν τις εξελίξεις γύρω από τα μεταγραφικά και συγκεκριμένα τις περιπτώσεις των Γιάννου, Αποοτολόπουλου, Τάτου και Μακρή.

Sportday

Mέχρι το 2014

Κάποια μεταγραφή περίμεναν ν’ ακούσουν χθες οι οπαδοί του ΟΦΗ, μια και ο Νίκος Ηαχλάς ιούς είχε προδιαθέσει σχετικά, ωστόσο το ευχάριστο ήρθε από αλλού, από συναφές «μέτωπο»: από τον Σάκη Παπάζογλου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ενεργοποιήθηκε η οψιόν στο συμβόλαιο του θεσσαλονικιού φορ. που το επεκτείνει έως το καλοκαίρι του 2014. Οι Κρητικοί είναι απολύτως ικανοποιημένη από την αγωνιστική παρουσία του Παπάζογλου. ενώ ο ίδιος ο παίκτης είναι ευχαριστημένος από τη ζωή στο Ηράκλειο. Βέβαια, για να επιμηκυνθεί η σύμβαση δεν έφταναν αυτά τα δύο. Είχε προηγηθεί συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ. Μάνθου Πουλινάκη με τον εκπρόσωπο του παίκτη στο Λονδίνο, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Φόρουμ Ποδοσφαίρου που είχε πραγματοποιηθεί στην αγγλική πρωτεύουσα. Εκεί επιτεύχθηκε η καταρχήν συμφωνία.

Και στην τελική επαφή των δύο πλευρών, η συμφωνία σφραγίστηκε. Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της επέκτασης του συμβολαίου, ο 25χρονος επιθετικός προέβη σε δήλωση μέσω του επίσημου σάιτ του ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο στον ΟΦΗ. Περνάω καλά στο Ηράκλειο, μου αρέσει πολύ η ομάδα και ελπίζω μέσα από την υλοποίηση των στόχων του ΟΦΗ να διακριθώ και εγώ. Είναι μια επέκταση συνεργασίας που με χαροποιεί βαθύτατα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να δώσουμε όλοι μαζί χαρά στον κόσμο μας που μας συμπαραστέκεται σε κάθε στιγμή».

Στον… μικρόκοσμο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, τώρα. ο προπονητής της επαγγελματικής ομάδας. Γιάννης Πετράκης. να διεξαχθεί αγώνας μεταξύ των ομάδων Κ17 και Κ20 του ΟΦΗ. προκειμένου να «τσεκάρει» τους πιτσιρικάδες του συλλόγου. Το «οικογενειακό» ματς θα γίνει σήμερα στις 16:00 στο ΒΑΚ. Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Πετράκης ήταν χθες στο Ρέθυμνο. Ηταν εκ των ομιλητών στην παρουσίαση του στρατηγικού πλάνου της ΕΠΟ που έκαναν στην κρητική πόλη ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής. Τάκης Φύσσας με τον βοηθό του Φερνάντο Σάντος. Λεωνίδα Βόκολο.

Live Sport

Φαβορί ο ΟΦΗ για τον Βλαχοδήμο

Οι Κρητικοί έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τουε στον νεαρό παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς αναζητούν τον αντικαταστάτη του Μίρνες Σίσιτς. Και η περίπτωση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου φαντάζει η καλύτερη δυνατή! Για τον σκοπό αυτόν η διοίκηση του ΟΦΗ είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό και περιμένει την τελική έγκριση των Ερυθρολεύκων, αλλά και του ίδιου του παίκτη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στο νησί μέχρι το τέλος τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου!

Για τον Βλαχοδήμο δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη προοπτική, αφού με την παρουσία του Πάμπλο Πίνο στα άκρα του Ολυμπιακού όλο και αυξάνεται ο αριθμός των… αντιπάλων του και η προσπάθειά του για να βρει θέση στην ενδεκάδα του Ζαρντίμ θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη. Πόσο μάλλον τη στιγμή που ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει δείξει ότι υπολογίζει ιδιαίτερα τον Βλαχοδήμο… Έτσι. στον Πειραιά πιστεύουν ότι ο παίκτης θα πρέπει να δοθεί σε κάποια ομάδα ώστε να μπορέσει να πάρει συμμετοχές και να μην αντιμετωπίσει τον κίνδυνο της «σκουριάς» στην εξέδρα.

Φως

Βλέπει Πατσατζόγλου και Ρόβα ο ΟΦΗ

Δυο πολύ καλές και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις εξετάζει ο ΟΦΗ για τη θέση του αμυντικού χαφ. Ο λόγος για τον Χρήστο Πατσατζόγλου και Βασίλη Ρόβα. Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρότι ψάχτηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, ενώ ο δεύτερος αποχώρησε από τον Πανιώνιο. Ο Βασίλης Ρόβας είχε φύγει πέρσι από τον ΟΦΗ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, όχι με τον καλύτερο τρόπο, αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή. Και με τους δύο ποδοσφαιριστές έχουν γίνει οι πρώτες επαφές αλλά προβάδισμα στην παρούσα φάση φαίνεται να έχει ο Χρήστος Πατσατζόγλου.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά και στο θέμα του Ανδρέα Τάτου με τον παίκτη του Ολυμπιακού έχει μιλήσει και ο τεχνικός Γιάννης Πετράκης τον οποίο γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο προτεραιότητα του παίκτη των Πειραιωτών φαίνεται να είναι το εξωτερικό τη δεδομένη στιγμή. Για τη θέση του δεξιού μπακ έχει γίνει Ανανέωσε μέχρι το 2014 ο Θανάσης παπάζογλου κρούση στον Εργοτέλη για την απόκτηση του Μανώλη Τζανακάκη αλλά δύσκολα θα φύγει ο παίκτης τη δεδομένη στιγμή από την έτερη ομάδα του Ηρακλείου. Παράλληλα στο στόχαστρο βρίσκονται και δυο ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ, οι νεαροί Αποστολόπουλος και Γιάννου.

Κατά τα λοιπά, κάτοικος Ηρακλείου και παίκτης του ΟΦΗ θα είναι ως το καλοκαίρι του 2014 ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος προχώρησε στην ανανέωση της συνεργαοίας τ0υ με την ομάδα της Κρήτης.
Ο ΟΦΗ ενεργοποίησε την οψιόν που είχε συμφωνήσει με τον παίκτη και χθες, έπειτα από την τελική συζήτηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη, ενεργοποιήθηκε η επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο. Μετά την επέκταση του συμβολαίου του ο Θανάσης Παπάζογλου δήλωσε στο ofifc.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο στον ΟΦΗ. Περνάω καλά στο Ηράκλειο, μου αρέσει πολύ η ομάδα και ελπίζω μέσα από την υλοποίηση των στόχων του ΟΦΗ να διακριθώ και εγώ.
Είναι μια επέκταση συνεργασίας που με χαροποιεί βαθύτατα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να δώσουμε όλοι μαζί χαρά στον κόσμο μας που μας συμπαραστέκεται σε κάθε στιγμή».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Μέχρι το καλοκαίρι του 2014 ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο ΟΦΗ ενεργοποίησε την οψιόν που είχε συμφωνήσει με τον παίκτη και, έπειτα από την τελική συζήτηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη, ενεργοποιήθηκε η επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο. Να σημειωθεί ότι η πρώτη συμφωνία με τον μάνατζερ του παίκτη και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη είχε επιτευχθεί στο Λονδίνο και στο παγκόσμιο φόρουμ ποδοσφαίρου που είχε λάβει χώρα στην πρωτεύουσα της Αγγλίας».

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Βερόν συνεχίζει να προπονείται συντηρητικά όπως και ο Ιωαννίδης που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες. Παράλληλα ο Μπούρμπος επέστρεψε από την Αθήνα, το πρόβλημα στην κνήμη που αντιμετώπιζε δείχνει να ξεπερνιέται και ενδεχομένως να βρίσκεται στην αποστολή στο παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook