“Να βουλώσουμε τα στόματα όλων αυτών που μας είχαν ξεγραμμένους…”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Mε μια ανακοίνωση-κάλεσμα οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ δίνουν ραντεβού για τις εξέδρες του Γεντι Κουλέ ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα με τον Πανιώνιο.

Παράλληλα οι φίλοι του ΟΦΗ δεν ξεχνούν και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου όπου καλούν τον κόσμο να δώσει το παρόν στο ΒΑΚ την Κυριακή καθώς όπως τονίζουν… και οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ φοράνε την φανέλα του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Πρίν από λίγες μόνο μέρες ζητήσαμε πάθος από παίκτες και κόσμο για την νίκη! Το πάθος αυτό μετατράπηκε σε χείμαρρο που έπνιξε τον Άρη και οδήγησε την ομάδα μας σε μια ιδιαίτερα επιβλητική επικράτηση!!!

Το Σάββατο καλούμαστε να φωνάξουμε ακόμα πιο δυνατά για τον Ο.Φ.Η μας και να τον οδηγήσουμε, κόσμος και παίκτες ενωμένοι σαν γροθιά, σε μια ακόμη τεράστια νίκη και παράλληλα να βουλώσουμε τα στόματα όλων αυτών που μας είχαν ξεγραμμένους από την αρχή της χρονίας!!

Να δείξουμε στους παίκτες και τον προπονητή ότι τους στηρίζουμε ΑΠΟΛΥΤΑ!

Να υπενθυμίσουμε σε όσους αμφισβητούν ομάδα και κόσμο ποιοί είμαστε!!

Είμαστε αυτοί που έκαναν απόβαση στην Ρόδο όταν ο Ο.Φ.Η μας χρειάστηκε!

Είμαστε αυτοί που αγωνίστηκαν με δύναμη και σθένος για την ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!

Είμαστε αυτοί που δεν έφυγαν ποτε και που θα γεμίσουμε το Σάββατο το Γέντι Κουλέ και μαζι με τα παληκάρια που μένουν και δεν δειλιάζουν, που τιμούν τη φανέλα με το σήμα του Ο.Φ.Η, θα στήσουμε ακόμα ένα πάρτυ στην κερκίδα και θα πανηγυρίσουμε ακόμα μια νίκη στον αγωνιστικό χώρο!

Τα εύκολα δεν μας ταίριαξαν ποτέ!!Είμαστε μπολιασμένοι στα δύσκολα, είμαστε ταγμένοι στις ιδέες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!!!

ΥΓ. Έχουμε καθήκον το απόγευμα της Κυριακής να κατακλύσουμε και το Παλατάκι και να  δώσουμε φτερά στα πόδια των παιχτών της ομάδας Μπάσκετ του Ο.Φ.Η μας!!! Φορούν κι αυτοί την φανέλα με τον Ο.Φ.Η στην καρδιά και χρειάζονται την συμπαράσταση και την ώθηση μας!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Ο.Φ.Η

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

SNAKES 4 HERAKLIONCLUB

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook