Συγκεκριμένο πλάνο αντεπίθεσης και όχι άναρχη επίθεση μηνύσεων…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε νέες μηνύσεις ετοιμάζεται να προχωρήσει η ΠΑΕ ΟΦΗ αυτήν την εβδομάδα έχοντας καταστρώσει ένα συγκεκριμένο πλάνο προκειμένου να εκθέσει όλο το “παιχνίδι” που έχει στηθεί εις βάρος της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ έχει επεξεργαστεί στο μυαλό της ένα συγκεκριμένο πλάνο ώστε να κατατεθούν μηνύσεις κυρίως προς εκείνους που συκοφαντούν κατ’ επανάληψη την ίδια την ΠΑΕ διοχετεύοντας πληροφορίες περί “πλαστών εγγράφων”. Γεγονός που δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις για την εικόνα του συλλόγου αλλά και παράλληλα αφήνει υπόνοιες για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται για την ΠΑΕ ΟΦΗ να προχωρήσει ακόμα και σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου καθώς σύμφωνα και με τη νομική υπηρεσία της ομάδας εκείνος είναι που “κρύβεται” πίσω από τις διαρροές περί πλαστών εγγράφων και φορολογικών ενημεροτήτων.

Πάντως, η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να προχωρήσει σε ενέργειες που θα δείξουν αδυναμία ή… μανία καταδίωξης. Αντιθέτως, έχει οργανωθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο – πάντα σε συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου – σύμφωνα με το οποίο θα γίνουν συγκεκριμένες και ουσιαστικές νομικές κινήσεις…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook