Φανέλα βασικού διεκδικεί ο Βαλεριάνος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 21χρονος αριστερός μπακ του ΟΦΗ ενδέχεται να είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Ιωαννίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο τραυματισμός του Ιωαννίδη αφήνει κενό στην θέση του αριστερού μπακ και σύμφωνα με όσα έδειξε ο Γιάννης Πετράκης στην προπόνηση της Πέμπτης έχει στο μυαλό του δύο επιλογές με την μια εξ’ αυτών να συμπεριλαμβάνει τον Γιώργο Βαλεριάνο.

Σύμφωνα με όσα φάνηκαν στην προπόνηση της Παρασκευής, ο τελευταίος διεκδικεί φανέλα βασικού και σε αυτήν την περίπτωση θα παραμείνει δεξιά ο Μανώλης Μονιάκης. Η άλλη περίπτωση είναι να ξεκινήσει βασικός ο Ζαχαράκης – κάτι που επίσης δοκιμάστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης – και να μετατοπιστεί αριστερά ο Μονιάκης.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν θα υπάρξουν αλλαγές και ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει το παιχνίδι με 4-4-2. Γκολκίπερ θα είναι ο Αγριμάκης ενώ οι Σαρ – Σόουζα θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Βερόν, Μπανούσης (στον άξονα) και στα δύο άκρα οι Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης ενώ οι Περογαμβράκης, Παπάζογλου θα αποτελούν το επιθετικό δίδυμο του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook