“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 18 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Γάτα

Υπήρξε ιδέα επιστροφής του Παπάζογλου

Σήμερα λοιπόν σας ενημερώνουμε, ότι στελέχη της ΠΑΕ, είχαν μία συζήτηση και με τα μέλη που είναι υπεύθυνοι γιο τις μεταγραφές, τον Άγγελο Σπυρίδων δηλαδή και τον Γιάννη Μιχαλήτσο και είχαν θέσει ενδεχόμενο επιστροφής του Θανάση Παπόζογλου στον Άρη.Ένας παίκτης που ακόμη δεν έχει κλείσει τα 24 του χρόνια και αυτό είναι το πιο σημαντικό, καθώς μπορούσε να αποκτηθεί, όπως δηλαδή συνέβη και με την περίπτωση του ΟΦΗ που τον πήρε και ένας παίκτης που κάνει ένα αρκετό καλό πρωτάθλημα. Μάλιστα πρόσφατα σκόραρε εναντίον του Άρη.

Βέβαια η κουβέντα αυτή είχε γίνει αρκετό καιρό πριν, με τον Έλληνα επιθετικό να είναι κάπως ενήμερος για όλη αυτή την συζήτηση. Πάντως ούτε από πλευράς Άρη υπήρξε ιδιαίτερη θέρμη, παρότι θεωρούσαν ότι μπορεί να βοηθήσει, ούτε από την πλευρά του παίκτη. Βλέπετε ο τρόπος με τον οποίο είχε φύγει για να πάει στον ΠΑΟΚ, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο όλο θέμα. Και για τις δύο πλευρές.

Οπότε έμεινε στα λόγια η υπόθεση, ενώ από χθες ο Παπάζογλου ανανέωσε και το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ και όλα τελείωσαν όπως αναμενόταν.

Goal

Τάτος: Επέλεξε τον δάσκαλο

Η παρουοία του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του ΟΦΗ ήταν αρκετή για να μετρήσει στην τελική επιλογή του Ανδρέα Τάτου σε ό,τι αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 23χρονος μέσος, που αναζητά εδώ και καιρό ένα νέο ξεκίνημα, είδε στο πρόσωπο του «δασκάλου» τον άνθρωπο που που θα του δώσει την ηρεμία και τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. Έτσι  απέκλεισε τις άλλες «Σειρήνες» (Αρης, ΠΑΣ Γιάννινα) και κατηφορίζει στο Ηράκλειο, όπου ως το τέλος της χρονιάς θα βοηθήσει στην προσπάθεια για παραμονή.

Αλλωστε ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός ήταν αυτός που σε ηλικία 16 ετών καθιέρωσε τον Τάτο στην Πάδα του Αστέρα Τρίπολης και η αρκαδική ομάδα με «μαέστρο» τον πιτσιρικά κέρδισε την άνοδο της στη Δ’ Εθνική (20042005).

Και ο ΟΦΗ όμως μέσω του Τάτου ψάχνει τον «μαέστρο» που του λείπει από το παιχνίδι του, καθώς η παρουσία του στη μεσαία γραμμή θα προσδώσει ποιότητα και θα αλλάξει το αγωνιστικό στυλ των Κρητικών.

Sportday

Φουλάρει για Πατσατζόγλου ο ΟΦΗ

Τον Χρήστο Πατσατζόγλου έχει βάλει στο μάτι ο ΟΦΗ! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μαχλάς έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον των Κρητικών προς τον 33χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ελεύθερος, και περιμένει την απάντηση του.

Οι πιθανότητες να αποτελέσει ο «Πάτσα» τη μία μεταγραφή άνω των 24 ετών που έχει δικαίωμα να κάνει ο ΟΦΗ δείχνουν πολλές. Ο Μαχλάς επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Πατσατζόγλου, καθ’ — ότι μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως αμυντικός χαφ.

ΦΩΣ

Την απάντηση του Πατσατζόγλου περιμένουν στον ΟΦΗ

Την απάντηση του Χρήστου Πατσατζόγλου περιμένουν στον ΟΦΗ. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον,ΠΑΣ Γιάννινα, έχει δεχτεί πρόταση από την ομάδα του Ηρακλείου και η οποία εξετάζεται από τον ίδιο. Αν και εφόσον ο «Πάτσα» τη δεχτεί, τότε θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να υπογράψει συμβόλαιο. Παράλληλα, υπαρκτό είναι και το θέμα με τον Βασίλη Ρόβα.

Στον ΟΦΗ επιθυμούν την απόκτηση του τέως μέσου του Πανιωνίου και είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας. Στόχος εξακολουθεί να είναι και ο Ανδρέας Τάτος, ενώ σε ό,τι αφορά στη θέση του δεξιού μπακ, αν ο Μπούρμπος είναι καλά στην υγεία του και τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη, δεν θα γίνει κίνηση για αντικαταστάτη του.
Στο αγωνιστικό κομμάτι και ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, ο Γιώργος Ιωαννίδης ακολούθησε και χθες θεραπεία, καθώς δεν έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις στο γόνατο.
Ολοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα σε περιορισμένο χώρο. Χθες, στο μεταξύ, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος παρέλαβε από τα χέρια του εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Νίκου Τσαμπουράκη, το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της προηγούμενης αγωνιστικής. «Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή το βραβείο του MVP. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Ο ΟΦΗ είναι η δεύτερη ομάδα στη Σούπερ Λίγκα σε βραβεία τη φετινή περίοδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δείχνει ότι η ομάδα έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook