Πετράκης: “Η νοοτροπία των παιδιών κάνει την διαφορά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για ακόμα μια φορά, ο τεχνικός του ΟΦΗ διατήρησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, στάθηκε στην συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του και επανέλαβε ότι όλοι κοιτάζουν ξεχωριστά κάθε παιχνίδι.

Αρχικά, ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε: “Για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό καμια φορά είναι δύσκολο για να διαχειριστεί όμως είχαμε τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία και αυτά τα στοιχεία ήταν η αιτία που είχαμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Θα φανεί συνηθισμένο να λέμε τα ίδια όπως το να δίνουμε συγχαρητήρια όμως ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, την δυναμική του ότι εκπροσωπεί ένα νησί την δίνει ο κόσμος και σήμερα ήταν συγκινητικός. Και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω. Το ίδιο και για τους παίκτες που είχαν την αίσθηση για την ομάδα που βρίσκονται και η συμπεριφορά τους ήταν η ανάλογη. Αυτή πρέπει να είναι η αφετηρία μας για το καλύτερο”.

Όσον αφορά την βαθμολογική άνοδο του ΟΦΗ είπε πως “όταν περνάμε μια ανταγωνιστική ομάδα, είναι σπουδαίο. Εμείς κοιτάζουμε μόνο την ομάδα μας και θέλουμε κάθε Κυριακή να είμαστε κοντά σε αυτό που θέλουμε. Προχωράμε ώστε στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε έτοιμοι”. Σχετικά με τις προσθήκες τόνισε ότι: “Η αγορά στην οποία εμείς κινούμαστε είναι συγκεκριμένη. Καταλαβαίνετε ότι οι επιλογές μας δεν είναι πολλές. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση και μικρή προσφορά. Κατά συνέπεια αυτό δημιουργεί δυσκολίες όμως έχουμε παιδιά με ταλέντο και αυτά πρέπει να βοηθηθούν, ήδη κινούμαστε σε αυτήν την κατεύθυνση”.

Τέλος, απάντησε για το 4-4-2 με το οποίο αγωνίζεται ο ΟΦΗ: “Το σύστημα είναι η αρχική αφετηρία. Όλα αυτά για εμένα δεν είναι πρωτεύοντα ζητήματα. Τα σπουδαία είναι η συμπεριφορά μας και η νοοτροπία μας. Και εγώ από την δική μου πλευρά με τα δεδομένα που έχω προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook