Τα «τρικ» του Πιλάβιου για την “επανεξέταση των φακέλων από την ΟΥΕΦΑ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί η ΕΠΟ να διαρρέει δεξιά και αριστερά ότι ο ΟΦΗ θέλει την επανεξέταση του φακέλου του από την ΟΥΕΦΑ όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση για πολλούς και διάφορους λόγους.

Καταρχάς, είναι πρακτικό το ζήτημα επανεξέτασης του φακέλου των ΟΦΗ, Τρικάλων, Ηρακλή αφού μιλάμε για μετάφραση εκατοντάδων σελίδων από τα ελληνικά στην γλώσσα που απαιτεί η ΟΥΕΦΑ ενώ είναι πολλά τα ζητήματα, γραφειοκρατικής υφής, για τα οποία χρειάζεται να δοθεί λύση από την ΕΠΟ αλλά και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κανονισμός αδειοδότησης δεν προβλέπει πουθενά την επανεξέταση ενός φακέλου ομάδας για τρίτη φορά. Θυμηθείτε άλλωστε τι ανέφερε και το σκεπτικό της απόφασης της εκτελεστικής γραμματείας για την απόρριψη του αιτήματος ανάκλησης της απόφασης.

Επιπλέον, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε και είναι μείζονος σημασίας είναι ότι η πλευρά του ΟΦΗ δεν έχει ενημερωθεί για τις… προθέσεις της ΕΠΟ μόνο όμως μέσα από τα διάφορα δημοσιεύματα που βρίσκονται στο διαδίκτυο. Γιατί, δεν γίνεται λόγος περί επίσημων επαφών από την πλευρά της ΕΠΟ προς αυτήν του ΟΦΗ καθώς η Ομοσπονδία έχει φροντίσει να διαρρέει όλα εκείνα που συμφέρουν αυτήν…

Και αν μη τι άλλο, αυτή η τακτική παραπλάνησης από την πλευρά της ΕΠΟ και κατά συνέπεια του Σοφοκλή Πιλάβιου είναι συνηθισμένη στο ζήτημα του ΟΦΗ. Άλλωστε, γνωρίζουμε τι έχει συμβεί εδώ και αρκετές εβδομάδες με την παραπάνω τακτική διαρροών που πότε… εξαφάνιζαν τον ΟΦΗ και πότε φρόντιζαν να τον έχουν ήδη αποβάλει!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook