Αδειοδότηση και εκμετάλλευση του γηπέδου στο Καρφούρ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αδειοδότηση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στο “Βαρδινογιάννειο”.

Στον ΟΦΗ δεν θέλουν να την “πατήσουν” όπως τα προηγούμενα χρόνια και για αυτόν τον λόγο ξεκινούν από τώρα την διαδικασία λύσης όλων των ζητημάτων που αφορούν τον σύλλογο. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η άμεση καταγραφή των οφειλών μιας και πλέον σε 2,5 μήνες θα κατατεθεί ο φάκελος του ΟΦΗ στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Στην ΠΑΕ θα κινηθούν άμεσα ώστε ο φάκελος να είναι πλήρης και για αυτόν τον λόγο ο Μάνθος Πουλινάκης εξουσιοδοτήθηκε από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. ώστε να τρέξει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Ακόμα, για μια επιπλέον φορά, συζητήθηκε το θέμα των οφειλών της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση μεταξύ του Μάνθου Πουλινάκη και του Βασίλη Ξημέρη προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή”.

Το άλλο, σημαντικό, θέμα που προέκυψε μέσα από την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου είναι η εκμετάλλευση του γηπέδου του Ερασιτέχνη που βρίσκεται στην Αμμουδάρα, δίπλα στο Καρφούρ. Ένα γήπεδο που έχει εγκαταλειφθεί τα τελευταία χρόνια αν και αποτελεί περιουσία του ΟΦΗ. Αποφασίστηκε λοιπόν να τρέξει ο Κώστας Τουγλής όλα τα θέματα που αφορούν την χρήση του γηπέδου και για αυτόν τον λόγο θα γίνει μια συνάντηση με την κτηματική υπηρεσία του δήμου Ηρακλείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook