“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 24 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αναφέρονται για τον ΟΦΗ.

Sportday

Κανούλας για Κρήτη

Τον Σάκη Κάνουλα, που μένει ελεύθερος από τον Αρη, ενδιαφέρεται να αποκτήσει ο ΟΦΗ. 0 νεαρός επιθετικός αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με τους «κίτρινους», καθώς ο Λούκας Αλκαράθ δεν τον υπολογίζει, και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έχει ήδη αποδεχτεί πρόταση από τον ΟΦΗ για συμβόλαιο 2.5 χρόνων.

Εν τω μεταξύ, προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα ο τερματοφύλακας Γιώργος Γιαγκόζη, που τον Απρίλιο θα κλείσει τα 18. «Υπέγραψα στην αγαπημένη μου ομάδα και νιώθω έτοιμος να ανταποκριθώ στις αυξημένες πλέον υποχρεώσεις που θα έχω», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις. Αντίθετα, παρελθόν και τυπικά αποτελεί για τον ΟΦΗ ο Μίρνες Σίσιτς. Η κρητική ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να του κσταβάλει σε δόσεις 85.000 ευρώ.

Τέλος, χθες ο συνεργάτης του Γιάννη Πετράκη, Νίκος Κουνενάκης, παρακολούθησε τον αγώνα Ρούβας – Α.Ο. Χανιά για να «τσεκάρει» παίκτες.

Metrosport

Πάει στον ΟΦΗ ο Κυζιρίδης

Έγινε σίριαλ και άλλαξαν τα δεδομένα ουκ ολίγες φορές… Παρελθόν θα αποτελέσει από την Αναγέννηση Επανομής ο Γρηγόρης Κυζιρίδης, ο οποίος είναι εν τέλει σε αναζήτηση νέας ομάδας. Όπως έχει ήδη καταγραφεί, ο παίκτης είναι σε συζητήσεις με τον ΟΦΗ. Στα αγωνιστικά, η Επανομή θα έχει μία απουσία για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή. Αυτή του Σικαλόπουλου. Άλλωστε, η απόφαση του Βελιτζέλου να τον αφήσει εκτός, δεν αλλάζει…

Κατά τα άλλα, ο Νταντάμης επιστρέφει από τιμωρία, ενώ οι νεοαποκτηθέντες Τοπούζης, Νεμάνια Καρτάλ, Νομπρέγκα Ντα Σίλβα, Τζόσουα Σίλβα και Μάθιου Σίλβα είναι διαθέσιμοι. Ανάλογα και με τις ανάγκες του αγώνα, ο Κώστας Βελιτζέλος θα κρίνει ποιους να χρησιμοποιήσει και ποιους όχι. «Πλέον η ομάδα έχει πρόσωπα στα οποία μπορεί να στηριχθεί», υποστηρίζει ο τεχνικός των «πράσινων».

Live Sport

Έχασε Τάτο, παίρνει Κανούλα

Η απώλεια του Ανδρέα Τάτου που κατέληξε τελικά δανεικός στον Άρη φαίνεται nous θα μετριαστεί καθώς χθες έγινε γνωστό από πλευράς Κίτρινων -κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον ΟΦΗ- ο 20xpovos επιθετικός του Αρη Σάκης Κανούλας θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την κρητική ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο νεαρός επιθετικός μάλιστα, δεν αποκλείεται να προλάβει να τεθεί και στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το εκτός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕΚ (Σάββατο 26/01. 19.30) Η πολύ καλή πορεία του ΟΦΗ στις τελευταίες αγωνιστικές αποτυπώνεται πλέον και στα βραβεία της Σούπερ Λίγκα με την κρητική ομάδα να σαρώνει αυτή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο ΟΦΗ κατέκτησε και τα δύο βραβεία. καθώς ο Κουτσιανικούληε αναδείχθηκε MVP της 18ης αγωνιστικής (με ποσοστό 71%). ενώ ο Λαμπρόπουλος κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο γκολ (με ποσοστό 85%).

Και τυπικά ελεύθερος έμεινε από χθες ο Μίρνες Σίσιτς καθώς η ΕΠΟ ενέκρινε την αίτηση του ΟΦΗ για λύση του συμβολαίου του Σλοβένου ποδοσφαιριστή με τον ΟΦΗ που είχε κάνει προσφυγή, να δικαιώνεται για τα δεδουλευμένα και να παίρνει τελικά 65.000 ευρώ που αντιστοιχούν στο διάστημα του 1.5 χρόνου που αγωνίστηκε στο σύλλογο

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook