Λαμπρόπουλος: “Με 3 νίκες έχει τελειώσει η παραμονή” (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 24χρονος μέσος παρέλαβε το βραβείο του Best Goal και τόνισε ότι ο ΟΦΗ με 32 βαθμούς έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

«Για τις επόμενες αγωνιστικές θα είναι πιστεύω ίδια η κατάσταση αλλά σιγά σιγά θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Εμείς αν κάνουμε τρεις νίκες ακόμη πιστεύω ότι θα έχουμε τελειώσει και μαθηματικά με το θέμα της παραμονής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο ίδιος πήρε δύο συνεχόμενα βραβεία τόνισε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτά τα δύο συνεχόμενα βραβεία. Αυτό δεν λέει κάτι αλλά δεν γίνεται τίποτα μόνο από την δική μου προσπάθεια καθώς με βοηθάνε οι συμπαίκτες μου η ομάδα και απ΄ότι βλέπετε και άλλοι παίκτες παίρνουν βραβεία στην ομάδα άρα αυτό σημαίνει ότι κάτι γίνεται. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να συνεχίσουμε να παίρνουμε βραβεία».

Όσον αφορά τις δύο νίκες του ΟΦΗ επί των Άρη, Πανιωνίου στάθηκε στην καλή ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα τονίζοντας ότι «έχουμε κάνει καλά παιχνίδια τις τελευταίες αγωνιστικές και πιστεύω ότι θα έχουμε και ανάλογη συνέχεια. Θεωρώ ότι αυτή την στιγμή είμαστε σε πάρα πολύ κατάσταση. Έχουμε κάνει δύο νίκες και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη. Είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και όλα θα πάνε όπως πρέπει».

Ο Λαμπρόπουλος παρέλαβε το βραβείο από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέα Μανουσάκη που δήλωσε: «Τα βραβεία αυτά είναι μια τιμή για τον ΟΦΗ και μια δικαίωση για την δουλειά και την προσπάθεια των παιδιών. Συγχρόνως είναι και ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς στη διοίκηση ώστε να προσπαθήσουμε να παρέχουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας. Είμαστε σίγουροι ότι εφόσον έχουν όλα τα παιδιά την υγεία τους ο ΟΦΗ και οι ποδοσφαιριστές του σύντομα θα έχουν και άλλες βραβεύσεις». 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook