Ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το “διπλό” στο ΟΑΚΑ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι “ασπρόμαυροι”  ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία του και στην συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Αθήνα όπου και αύριο αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ.

Tην προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα ο ΟΦΗ με την αποστολή της ομάδας να αναχωρεί το απόγευμα για την Αθήνα.

Ο Γιάννης Πετράκης καταστρώνει τα πλάνα του για την αυριανή αναμέτρηση χωρίς τους Ιωαννίδη και Παπάζογλου, με τον πρώτο να είναι τραυματίες ενώ ο υψηλόσωμος φορ του ΟΦΗ είναι τιμωρημένος.

Αντίθετα κανονικά αναμένεται να δώσει το παρών ο Αγριμάκης. Ο 20χρονος γκολκίπερ δεν προπονήθηκε την Πέμπτη για προληπτικούς λόγους ωστόσο θα είναι κανονικά στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το ματς με την ΑΕΚ ενώ στην αποστολή είναι πιθανό να βρίσκεται και ο Χρήστος Μπούρμπος που επιστρέφει στην αποστολή μετά τις 3 Νοεμβρίου.

Όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Πετράκης θα παρατάξει τον ΟΦΗ με σύστημα 4-4-1-1 με τον Παναγιώτη Ζορμπά να παίζει πίσω από τον Αλέξη Περογαμβράκη.

Όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας φαίνεται ότι θα ξεκινήσει βασικός ο Παναγιώτης Κουρδάκης που ήταν καλός κόντρα στον Πανιώνιο, για όσο διάστημα αγωνίστηκε.

Άλλες αλλαγές δεν προβλέπονται: Ο Αγριμάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Σαρ, Σόουζα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τον Μονιάκη να βρίσκεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.  Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Βερόν, Μπανούσης – στον άξονα – και οι Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης στα άκρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook