Πετράκης: “100% συγκέντρωση για το θετικό αποτέλεσμα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε ότι σέβεται την ΑΕΚ ως μεγάλη ομάδα όμως όλα εξαρτώνται από το πως θα παραταχθεί ο ΟΦΗ ενώ εξέφρασε την πίστη του για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ότι “το μέγεθος της ΑΕΚ το ξέρει η Ελλάδα και δεν χρειάζεται να πω εγώ τι σημαίνει. Και αυτή περνάει μια περιπέτεια όπως και εμείς. Σεβόμαστε την ΑΕΚ και αυτό που την ακολουθεί. Όμως, την στάση μας την καθορίζουν τα δικά μας θέλω και αυτά που έχουμε στόχο. Όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη στο πως θα φτάσουμε στο καλό αποτέλεσμα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης

Για τις δύο σερί νίκες: “Για εμάς ήταν πολύ σημαντικά και τα δύο αποτελέσματα που φέραμε στην έδρα μας. Αυτό μας γεμίζει με ευθύνη γιατί η συνέχεια πρέπει να είναι ανάλογη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτό το πλεονέκτημα που κερδίσαμε είναι εύκολο να χαθεί και για αυτόν τον λόγο πρέπει να χτίσουμε μια βάση για το πως σκεφτόαμστε και αντιμετωπίζουμε τα πράγματα”.

Για την μάχη της παραμονής: “Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει ομάδα που θα ξεχωρίσει. Όλες είναι ανταγωνιστικές και είμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο οπότε είναι εύκολο να συμβεί το οτιδήποτε. Εγώ δεν θέλω να είμαστε ασανσέρ στον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε. Για αυτόν τον λόγο θέλω να είμαστε σοβαροί και 100% συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε”.

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ:“είμαστε σε συνεχή συζήτηση με την διοίκηση. Όλοι καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα ενίσχυσης της ομάδας και ότι χρειαζόμαστε βάθος στο ρόστερ. Προσπαθούμε για το καλύτερο και εγώ από την δική μου πλευρά περιμένω τα πράγματα να κυλήσουν καλά και να πάρουμε τους παίκτες που θέλω”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook