Μηδέν (!) σουτ από τον ΟΦΗ, ακίνδυνος στο ΟΑΚΑ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολύ κακός επιθετικά ο ΟΦΗ δεν επιχείρησε ούτε ένα σουτ προς την εστία του Κωνσταντόπουλου. Δείτε τι έδειξαν οι αριθμοί και τα νούμερα του αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ.

Η μεγάλη διαφορά στην κατοχή της μπάλας που αναφέραμε και στο live του παιχνιδιού ήταν εκείνη που ανέδειξε και την μεγάλη αδυναμία του ΟΦΗ στο να έχει κυκλοφορία της μπάλας και να προσπαθήσει να γίνει απειλητικός. Πάντως, το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δεν επιχείρησαν ούτε ένα σουτ προς την εστία της ΑΕΚ σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο μιας και η εικόνα του ΟΦΗ – τουλάχιστον επιθετικά και δημιουργικά – ήταν αποκαρδιωτική. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έκανε τις μισές πάσες από αυτές που έκανε η ΑΕΚ (75 για την ΑΕΚ έναντι 30 για τον ΟΦΗ).

Η άμυνα του ΟΦΗ τα πήγε καλά αφού κατάφερε να έχει 24 επεμβάσεις – αριθμός βέβαια που δείχνει και την πίεση που της ασκήθηκε – με τον Μοχάμεντ Σαρ να συγκαταλέγεται, δίκαια, μεταξύ των κορυφαίων. Ο Σενεγαλέζος είχε 8 επεμβάσεις στο ενεργητικό του και μαζί με τον Παναγιώτη Κουρδάκη – αλλά και τον Μονιάκη – ήταν από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που διασώθηκαν από τον ΟΦΗ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook