Η ζωή χωρίς τον Βερόν και τον Παπάζογλου…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ μπήκε στο ΟΑΚΑ δίχως τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του και πλέον την Κυριακή σε έναν άλλο «τελικό» θα χρειαστεί να τον βγάλει χωρίς τον παίκτη – ορχήστρα: Τον Ματίας Βερόν.

Μπορεί ο φετινός ΟΦΗ να βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας όμως η πραγματικότητα είναι ότι το υλικό του (κόντρα σε ομάδες όπως η ΑΕΚ ή η Κέρκυρα) δεν είναι χειρότερο. Απεναντίας, διαθέτει ένα υλικό ισάξιο ή και καλύτερο όπως στην περίπτωση του επόμενου αντιπάλου του.

Ωστόσο, το πιο δύσκολο για τον Γιάννη Πετράκη είναι να βρει λύσεις όταν απουσιάζουν παίκτες που, στον ΟΦΗ, κάνουν την διαφορά. Όπως το Σάββατο απουσίασε ο Θανάσης Παπάζογλου με αποτέλεσμα η υπόλοιπη επιθετική γραμμή να περάσει απαρατήρητη.

Στον «τελικό» της Κυριακής κόντρα στην Κέρκυρα, ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ματίας Βερόν με τον Αργεντινό να μην υπολογίζεται λόγω τιμωρίας. Ο Βερόν είναι για τον ΟΦΗ ο ποδοσφαιριστής που κάνει την διαφορά την φετινή σαιζόν και όπως γίνεται κατανοητό, η απουσία του αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα για τον Γιάννη Πετράκη.

Άλλωστε, ο έμπειρος μέσος έλειψε ελάχιστες φορές από τον φετινό ΟΦΗ και τα αποτελέσματα – στην εικόνα της ομάδας – ήταν απλά καταστροφικά. Θυμηθείτε τι συνέβη στην Ριζούπολη και την Ξάνθη…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook