“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 28 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Live Sport

Πείσμωσαν με τα λάθη στο ΟΑΚΑ

Η ήττα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο έχασε ο ΟΦΗ από την ΑΕΚ -από δύο λάθη της άμυνας, το δεύτερο μάλιστα από ασταθή απόκρουση του Αγριμάκη- έχουν πεισμώσει τους παίκτες της Κρητικής ομάδας εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει πλέον ξεχαστεί και από σήμερα αρχίζει ουσιαστικά η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Κέρκυρα (03/02) όπου οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη στοχεύουν να πάρουν το τρίποντο που θα ious αφαιρέσει κατά ένα σημαντικό ποσοστό τον επίμονο βραχνά του υποβιβασμού.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτηση του 21 χρόνου επιθετικού Θανάση Κανούλα -που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη-, ο onoios θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίαε διάρκεια5 2,5 χρόνων με τον ΟΦΗ.

Goal

Υπογράφει ο Κανούλας

Μαζί με τον Θανάση Κάνουλα επέστρεψε χθες στην Κρήτη από την Αθήνα η αποστολή των «μελανόλευκων». Ο 21χρονος ψηλόσωμος φορ, που έμεινε ελεύθερος από τον Αρη (έξι ματς, 1 γκολ φέτος), αποκτάται ως εναλλακτική λύση του Θανάση Παπάζογλου και εντός της ημέρας θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Ακόμη τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε κόντρα στην ΑΕΚ ο Μπανούσης που αποκλείεται (ν’ αποφασιστεί”) να εκτίσει την προσεχή αγωνιστική κόντρα στην Κέρκυρα στο «Γεντί Κουλέ», αφού θα λείπει ο τιμωρημένος Βερόν. Άλλωστε πρόκειται για ένα από τα πιο κρίσιμα φετινά ματς του ΟΦΗ, που αν κερδίσει θα έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

ΦΩΣ

Κοιτάζουν Κέρκυρα, ανακοινώνεται ο Κανούλας

Μπορεί η πίκρα και η απογοήτευση να κυριαρχούσαν και χθες στον συναισθηματικό κόσμο των ανθρώπων του ΟΦΗ εξαιτίας της ήττας στο ΟΑΚΑ. πλην Ομως η χρονική συγκυρία δεν τους επιτρέπει να μείνουν άλλο σε αυτό το παιχνίδι.

Στα αποδυτήρια της ομάδας του Ηράκλειου στρέφουν το μυαλό τους σε έναν ακόμη «τελικό», αυτόν με την Κέρκυρα που ακολουθεί. Η σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι δεδομένη τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για τη γενικότερη εξέλιξη στην ουρά και αυτό θα επισημανθεί μέσα στην εβδομάδα απο τους ανθρώπους της ομάδας Το άσχημο είναι οτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα υπολογίζεται ο Βερόν. ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, επανέρχεται ωστόσο ο Παπαζογλου. ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. όσον αφορά τον Μπανουση που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, θα αποφασιστεί μέχρι αύριο που θα δηλωθεί, αλλα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί αυτό στο ματς με τον Κέρκυρα, με δεδομένη την απουσία του αρχηγού της ομάδας.

Την ίδια στιγμή ο Πετρόκης περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση του Ιωαννιδη και αν καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο, ώστε να υπολογίζεται. Κάτι ανάλογο ισχύει με τον Κάνουλα, ο οποίος παραβρέθηκε στο ματς του ΟΑΚΑ παρακολούθησε το παιχνίδι και επέστρεψε με την αποστολή στο Ηράκλειο. Αν δεν υπάρξει κατι απρόοπτο, σήμερα θα ανακοινωθεί η αποκτησή του με συμβόλαιο για τα επόμενα 2.5 χρονιά.

Sportday

Γκολ για γκάφες από… highlights

Ο Στέφανος Γουναρίδης. που έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, στα ματς στη Νέα Σμύρνη και την Κέρκυρα υπέπεσε σε λάθη για… highlights και ο Μιχάλης Αγριμάκης τον οποίο εμπιστεύεται ο Γιάννης Πετράκης στα τελευταία ποιχνίδιο. έκανε το ίδιο στον προχθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ. Αυξάνονται και πληθύνονται, λοιπόν, οι… φωνές στο Ηράκλειο για την απόκτηση τερματοφύλακα με περισσότερες παραστάσεις.

Σήμερα, πάντως, επιθετικός θα ενταχθεί στον ΟΦΗ. καθώς θα υπογράψει ο Σάκης Κάνουλας. Κι από εκεί και πέρα. ανοιχτό θεωρούν οι Κρητικοί το θέμα με την πιθανότητα επιστροφής του Βασίλη Ρόβα. Κίνηση για τερματοφύλακα δεν έχει καταγραφεί.

Σε κάθε περίπτωση, το κυριακάτικο παιχνίδι με την Κέρκυρα στο «0 Βαρδινογιάννης» είναι «τελικός» για την ομάδα του Ηρακλείου. Με νίκη ο ΟΦΗ θα έχει πραγματοποιήσει αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία, με κάθε άλλο αποτέλεσμα παραμένει στην πρίζα. Στο ΟΑΚΑ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και σήμερα θα αποφασίσει ο Πετράκης σε ποιον αγώνα ο Λαρισαίος μέσος θα εκτίσει την ποινή του

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook