“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 29 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 29 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Βρήκε τοίχο, πάει Τουρκία

To πάλεψε ο Σίσιτς με τον Ατρόμητο όοο μπορούσε. Εδειξε οημάδια μεταμέλειας οτον Αναοτόπουλο, προσπάθησε ακόμα και μέσω SMS (!) να του εξηγήσει το τι συνέβη με τον ΟΦΗ, αλλά ο «allenatore» το είχε πάρει προσωπικά, παρά το ότι «κόβει φλέβες» για τα προσόντα του Σλοβένου.

Ετσι λοιπόν ο «Σίλε» αναγκάστηκε να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις και κυρίως στο εξωτερικό, όπου μπορεί να βρει και αυτό που θέλει από πλευράς χρημάτων. Τις τελευταίες ώρες φλερτάρει έντονα με τουρκικές ομάδες, τόσο από την πρώτη όσο και από τη δεύτερη κατηγορία, συζητώντας για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, που θα του αποφέρει τουλάχιστον 100.000 ευρώ Από τον Παναιτωλικό, που του έγινε μια κρούση, ούτε καν μπήκε σε κόπο να τη συζητήσει…

Goal

Βλέπει και Κυζιρίδη

Ο 22χρονσς μέσος της Επανομής θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του τεχνικού των Κρητικών τις επόμενες μέρες, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ο Κάνουλας αναμένεται να υπογράψει στους Ηρακλειώτες. Στα αγωνιστικά, ο Μπανούσης θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, με τους Κρητικούς να ξεκινούν χθες προετοιμασία εν όψει του αγώνα με την Κέρκυρα.

Live Sport

Τεστάρει Κυζιρίδη ο Πετράκης

Με νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Σάκη Κάνουλα ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του ΟΦΗ για το κρίσιμο εντός έδρας ματς της 20ης αγωνιστικής (03/02. 15.00) κόντρα στην Κέρκυρα.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από χθες και ξεκίνησε προπονήσει ο 22xpovos πρώην μέσος της Αναγέννησης Επανομής Γρηγόρης Κυζιρίδης ο οποίος εφόσον πείσει με τις εμφανίσεις του τον Γιάννη Πετράκη θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του.

Ο νεαρός παίκτης που παίζει τόσο στον άξονα όσο και στη δεξιά πλευρά έχει παίξει στο παρελθόν σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Αετό Σκύδρας. Στο μεταξύ. χθες αποφασίστηκε ο Κώστας Μπανούσης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο προηγούμενο ματς απέναντι στην ΑΕΚ να εκτίσει την ποινή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής (23/02) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΦΩΣ

Ποντάρει στην έδρα για την παραμονή ο ΟΦΗ

Την αξιοποίηση της έδρας προσδοκά ο ΟΦΗ προκειμένου να κλειδώσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η μέγιστη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή στα ΐ δυο επόμενα παιχνίδια, όπου υποδέχεται διαδοχικά την Κέρκυρα και τον Πλατανιά, ομάδες που βρίσκονται πίσω από τον ΟΦΗ. Το απόλυτο της συγκομιδής, οι έξι πόντοι, θα ήταν το ιδανικό για την ομάδα του Ηρακλείου, όχι μόνο γιατί θα ενισχύσει τη θέση της; αλλά γιατί θα αφήσει και τους αντιπάλους του στην ουρά της βαθμολογίας και φυσικά θα δει με μεγαλύτερη άνεση τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για την ώρα πάντως το μυαλό όλων είναι στραμμένο στο ματς με την Κέρκυρα και εκεί εστιάζονται όλες οι προσπάθειες της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Πετράκης ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον Βερόν, που θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Αντίθετα επιστρέφει ο Παπαζογλου που εξέτισε την ποινή του στο ματς με την ΑΕΚ. Όσον αφορά τον Μπανούση, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΟ. Την ίδια ώρα ο τεχνικός του ΟΦΗ περιμένει να ενημερωθεί από το ιατρικό τιμ για την κατάσταση του Ιωαννίδη. Ο μέσος κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσειςστο γόνατο και να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας.

Στον μεταγραφικό τομέα, ο Θανάσης Κάνουλας είναι και τυπικά παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα δυόμιση χρόνια. Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Γρηγόρης Κυζιρίδης, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο ένταξης του στους Κρητικούς.

Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες, στον ΟΦΗ παραμένει ανοιχτό το θέμα της απόκτησης του Χρήστου Πατσατζόγλου και θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook