Μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα σε Ομιλίτικο κλίμα και με την ευχή ότι το 2013 θα είναι πολύ καλύτερο από το 2012, η ΠΑΕ ΟΦΗ έκοψε την πίτα της.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ έκοψαν την πίτα τους στο κέντρο “Φωλιά” όπου όλοι ευχήθηκαν ότι η νέα χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη!

Όλα τα μέλη της διοίκησης, του ποδοσφαιρικού τμήματος και οι υπάλληλοι της εταιρείας έδωσαν το «παρών» με τον πρόεδρο Μάνθο Πουλινάκη να εύχεται καλή χρονιά, υγεία και επιτυχίες τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Τυχεροί της κοπής της πίτας από το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν οι παίκτες Μανόλης Ζαχαράκης, Γιάννης Βιτώρος και Ντένις Σόουζα οι οποίοι κέρδισαν 100 ευρώ και μια δωροεπιταγή 100 ευρώ από τα καταστήματα ενδυμάτων του μέλους του Δ.Σ. Μιχάλη Λελεδάκη ο καθένας.

Τυχεροί από τους υπαλλήλους ήταν ο λογιστής Κώστας Ψωμάς, ο μασέρ Κίμωνας Φρουδάκης και ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου Μανόλης Χρονάκης οι οποίοι κέρδισαν από 100 ευρώ ο καθένας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη του μεζεδοπωλείου «Φωλιά» κ. Χάρης Σχοιναράκη για την χορηγία της εκδήλωσης και την άψογη φιλοξενία που παρείχε σε όλα τα μέλη της ΠΑΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook